ZBOGOM PETE DAVIDSON

Konačan kraj: Veza Kate Beckinsale sa 20 godina mlađim ipak nije izdržala sva iskušenja

26.04.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Iako oni sami još uvijek nisu i službeno potvrdili da je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, izvori bliski 45-godišnjoj glumici Kate Beckinsale i 25-godišnjem komičaru Peteu Davidsonu potvrdili su da su njih dvoje, nakon nekoliko mjeseci veze, odlučili krenuti svatko svojim putem

Nagađa se kako ljubavi nije presudila razlika u godinama, budući da je Kate Beckinsale čak 20 godina starija od svojeg odabranika, već jednostavno različiti načini života i pogledi na svijet. Navodno je lijepoj glumici smetalo uplitanje medija i javnosti u njihovu vezu.

  • +9
Kate Beckinsale i Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Iako je Kate već godinama dio Hollywooda i trebala bi biti svjesna što to nosi, doista joj je smetala ta pažnja usmjerena na njezinu vezu s Peteom', otkrio je izvor blizak paru.

Beckinsale i Davidson svoju su romansu započeli poprilično javno - nakon što su se zbližili na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju, ubrzo su snimljeni na utakmici hokeja, gdje nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga.

Kate Beckinsale i Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pete Davidson našao se u zagrljaju 20 godina starije glumice nakon ružnog i bolnog prekida veze s pjevačicom Arianom Grande, kojoj je čak posvetio i jednu tetovažu na tijelu.