IGRALA NA SIGURNO

Provjerena kombinacija za diplomatsku večeru: Kolinda Grabar Kitarović odabrala je hlače koje izdužuju figuru

04.04.2022 u 20:43

Bionic
Reading

Na gala večeru u Zagrebu održanu povodom 30. godišnjice američko-hrvatskih diplomatsko-gospodarskih odnosa stigla je među počasnim uzvanicima naša bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Nakon panela u o trgovinskim, poslovnim i investicijskim odnosima SAD-a i Hrvatske koji je održan tijekom dana, organizirana je svečana večera u jednom zagrebačkom hotelu, a na kojoj se dotjerana pojavila Kolinda Grabar Kitarović.

Bivša predsjednica ponosno je pozirala pred okupljenim fotoreporterima, a za diplomatsku je večeru odabrala i primjeren stajling. Neupadljivo izdanje u kojem poštuje poslovni dress code na Kolindi smo navikli gledati tijekom njezinog mandata, kada je izbrusila taj stil odijevanja.

Ovoga puta opredijelila se za hlače koje vizualno izdužuju figuru, a ukomponirala ih je s bijelom košuljom, zanimljivom satenskom mašnom i klasičnim sakoom. Od detalja koji nisu upadali u oko, nosila je mini svjetlucavu torbicu i biserne naušnice uz prepoznatljivu frizuru i široki osmijeh. Svoj je stajling završila crnim lakiranim salonkama koje su se stopile u cijelu kombinaciju.