fashion guru

Kolinda ovaj put stvarno dobro izgleda, mora da je to zato što je okružena nogometašima, a znamo njezinu ljubav prema njima

  • 26.04.2022 u 11:24

  • Bionic
    Reading

    Na predstavljanju knjige o nogometnoj legendi Velimiru Zajecu pojavili su se, između ostalih, Kolinda Grabar Kitarović i aktualni predsjednik Zoran Milanović. No bivša predsjednica ukrala je svu pozornost elegantnim stajlingom i istesanom figurom

    Najbitnija sporedna stvar na svijetu još mi je više nebitna kada se bivša predsjednica i sadašnji predsjednik nađu na istom mjestu. Niti jedno od njih nije zadužilo državu i građane bilo čime pa je nabolje da komentiramo kako izgledaju.

    Naravno, to nije ravnopravna borba jer će Kolinda na tom polju uvijek pobijediti. Kod Milanovića je sve stalno u crnom, ljudi bi svašta pomislili da ga ne poznaju, a kravata mu je odavno mrska, što nije ni čudno, jer treba to zavezati.

    Kolinda, ako ništa drugo, u svojih pet godina mandata naučila je što su to štikla, lijepa haljina, nalakirana frizura i blistav osmijeh. A vidimo i da joj godi to što više ne boravi na Pantovčaku jer je stesala liniju, što se pak ne može reći za njezinog nasljednika.

    Moram priznati, Kolinda ovaj put stvarno dobro izgleda, mora da je to zato što je okružena nogometašima, a znamo njezinu ljubav prema njima.

    • +7
    Svečana promocija knjige 'Zeko - biografija Velimira Zajeca' Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.