ZBILJA JE ZGODNA

Koliko se promijenila? Ovako danas izgleda nekadašnji seks simbol Anica Dobra

11.06.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Jedna od najvećih glumačkih zvijezda bivše države trenutno boravi u Hrvatskoj. U nedjelju navečer Anica Dobra zaigrala je pred zagrebačkom publikom u Kerempuhu u predstavi 'Korespondencija' Zvezdara teatra iz Beograda, a ove jeseni moći ćemo je ponovo gledati u trećoj sezoni serije 'Crno-bijeli svijet' na Prvom programu HRT-a. 55-godišnja glumica izgleda kao da je vrijeme stalo

Anicu Dobru već su u mladosti proglasili seks simbolom Jugoslavije. Zbog neodoljivog šarma i raskošnog talenta publika ju je obožavala još od njezine prve uloge. Tijekom svoje 33 godina duge i bogate karijere ostvarila je brojne televizijske i filmske uloge ('Kako je propao rokenrol', 'Balkan ekspres 2', 'Već viđeno', 'Crni bombarder', 'Tito i ja').

'Sada, s određenim vremenskim odmakom, mogu reći da je to za mene bilo zaista sretno doba. Postojala je određena vrsta slobode. Ono što pamtim kao djevojka od 17 godina su vikendi u Beogradu, u koji se dolazilo iz Zagreba na zabave, ne poznajući nikoga. S prozora bi se čula galama. Onda se samo znalo viknuti: 'Hej, možemo li i mi doći?' To je naprosto bilo razdoblje opuštenosti, radosti i zajedništva. Mislili smo da je svijet naš i da imamo dobru perspektivu. Nisam sigurna koliko mladih danas misli da će im se sva vrata lako otvoriti i da je pred njima svijetla budućnost', izjavila je nedavno za HRT Anica Dobra, a početkom devedesetih preselila se u Njemačku te je nastavila s uspješnom inozemnom karijerom.

Legendarna glumica sinoć je gostovala u Kerempuhu s predstavom 'Korespondencija' Zvezdara teatra iz Beograda, a u posljednje vrijeme često je boravila u Hrvatskoj radi snimanja treće sezone dramske serije 'Crno-bijeli svijet', u kojoj glumi Jagodu, bivšu beogradsku plesačicu udanu u Zagrebu.

I u 55. godini glumica, koja je više od tri desetljeća bila među deset najljepših Srpkinja u mnogim anketama, može se pohvaliti njegovanim i mladolikim izgledom. U Kerempuhu je nakon predstave bila odjevena prilično ležerno i nosila je kapu.

'Ljudima se samo čini da se nisam promijenila. A zapravo, kad me pitaju o izgledu, kažem da bi sada bilo primjerenije da me pitaju o zdravlju jer sam na njega fokusirana i zahvalna ako je dobro i kad je dobro', izjavila je ranije.

  • +7
Anica Dobra Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL