POPUT DJEVOJČICE

Za Anicu Dobru vrijeme je stalo: 51. joj je tek

11.02.2015 u 15:48

Bionic
Reading

Nekadašnja jugoslavenska seks-bomba, beogradska ljepotica Anica Dobra ima jednu od većih uloga u hrvatskoj seriji 'Crno-bijeli svijet' na čiju je premijeru stigla u crnom izdanju i oduševila svojim mladolikim izgledom

Svečana premijera serije 'Crno-bijeli svijet' održana je u utorak u zagrebačkom Kinu Europa uz brojna poznata lica iz svijeta glume. Autor serije, redatelj i scenarist Goran Kulenović, koscenarist Igor Mirković te glumačka ekipa među kojima su beogradska glumica Anica Dobra, Sreten Mokrović, Jelena Miholjević, Franjo Kuhar, Elizabeta Kukić, Filip Riđički, Slavko Sobin, Sara Stanić, Kaja Šišmanović i Karlo Maloča osvojili su ovacije publike nakon premijerno prikazane tri epizode.

Serija će se na HTV-u prikazivati od 2. ožujka u 12 epizoda koje prate priču o dvije zagrebačke obitelji od 1979. do 1981. godine. Dramski odjel tako na male ekrane vraća duh 80-ih koji je sinoć, osim serije, svojom pojavom vratila i popularna beogradska glumica Anica Dobra koja ima ulogu Jagode. Zahvaljujući svojoj ljepoti, proglašena je jednom od najljepših žena srpske kinematografije, a čini se kako je tu laskavu titulu zadržala i danas te kako joj godine ne mogu ništa. S navršenom 51. godinom, ova lijepa plavuša izgleda poput djevojčice.