FASHION GURU:

Za razliku od naših cura, Anica Dobra ima stila

05.03.2015 u 16:15

Bionic
Reading

Serija 'Crno-bijeli svijet' probudila je uspomene na neka prošla vremena, a lijepa beogradska glumica Anica Dobra pokazala je na nedavnoj promociji da ima stila te da prati trendove, što je još uvijek rijetkost kod naših cura, zaključio je na svoj način naš modni kritičar

Anica Dobra oduševljava svojim mladolikim izgledom, ali i odličnim stylingom. Svojedobno je nosila titulu jedne od najljepših žena srpske kinematografije, a i u 51. godini izgleda nevjerojatno mladoliko, ali i jako trendi.

'Krenula je na HTV-u serija koja je odmah podijelila državu i teveljupce - svatko je imao nešto za reći, a pogotovo oni koji su doživjeli i proživjeli taj crno-bijeli svijet. Sva sreća da sam bio jako mali tada, pa me ta euforija zaobišla, a i malo sam prolongirao taj teret godina koje dolaze.

Na nedavnom predstavljanju serije nije se ni očekivao neki ludi spektakl od promocije jer su HTV-ovci još uvijek u rangu piva i ćevapa. Pojavili su se svi angažirani i nažalost mogu reći da je samo Anica Dobra bila dobro obučena. Muški krojen sako, duga crna suknja i decentan, ali lijep nakit – dovoljno je to da budeš skockan. Pokazala je da ima stila, da je posebna i da je u trendu dok naše cure i dalje ljube čipku i krojeve koje nose romantične tinejdžerice', zaključio je Guru.