NEMA GRANICE

Koliko je daleko Kim Kardashian spremna ići za ljepotu? Pristaje na sve, pa makar joj to uzrokovalo bol

09.07.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih reality zvijezda današnjice, Kim Kardashian, odavno je pokazala, ali i dokazala, da će za ljepotu pristati na sve. Unatoč tome što se već godinama bori sa psorijazom, na lice, ali i tijelo, svakodnevno nanosi 'kile' šminke, a pretjerala je i pojavivši se nedavno na Met Gali u korzetu koji joj je na kraju donio samo probleme

Baš kako je izgledalo - bolno - za Kim Kardashian to iskustvo i je bilo - bolno. Riječ je o odjevnoj kombinaciji, točnije korzetu kojeg je nosila ispod haljine Thierryja Muglera, i u kojoj je stigla na ovogodišnju Met Galu, a koji joj je nanio popriličnu bol.

Kako je nedavno otkrila u intervjuu za magazin WSJ, korzet koji je ovoga puta odabrala zadao joj je popriličnu muku, a iako se isprva nagađalo kako je izvadila rebra kako bi joj struk izgledao čim tanji, to se pokazalo netočnim. Kako bi taj efekt postigla poslužila se korzetom kojeg je stisnula poprilično jako te je u njemu, vrlo vjerojatno, i jedva disala.

  • +22
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikada u životu nisam osjetila toliku bol. Imam fotografije koje su nastale nakon svega, nakon što sam skinula korzet koji je ostavio doslovce udubljenja na mome tijelu i mojoj koži, kako na leđima, tko i na trbuhu', otkrila je Kim Kardashian, ali nije priznala koliko su ta 'udubljenja' na koži trajala.

Da je spremna apsolutno sve napraviti kako bi se pisalo i pričalo o njoj, Kim Kardashian je odavno dokazala, a rijetki su oni koji su je imali prilike vidjeti bez tone šminke na licu i tijelu, koju nanosi svakoga dana, unatoč tome što se već godinama bori s psorijazom.