sve je spremno

Beyonce pokazala goli trudnički trbuh

22.05.2017 u 12:52

Bionic
Reading

U obitelji pjevačice Beyonce i njezina supruga, repera Jay-Z-ja, sve je spremno za dolazak blizanaca. Petogodišnja Blue Ivy veseli se tome što će uskoro postati starija sestra, a povodom skorašnjeg rođenja pjevačica je organizirala i veliki baby shower party, na kojem su dragi prijatelji i članovi obitelji donijeli poklone za mamu i bebe

U vili na Beverly Hillsu ove je subote, 20. svibnja, održan baby shower, čiji su domaćini bili pjevačica Beyonce Knowles i njezin suprug, reper Jay-Z. Riječ je o popularnom događanju u Americi, a trudnice, netom prije rođenja djeteta, organiziraju zabavu na kojoj okupe bliske prijatelje i obitelj.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

U većini slučajeva tom prigodom svim okupljenima otkriju i spol djeteta, a zapravo je to idealna prilika da buduća mama dobije sve potrebno za dolazak novorođenčeta.

#carterpushparty

Objavu dijeli Keya Skillz Devo (@skillzdevo)

Svoju zabavu 35-godišnja pjevačica je nazvala 'Carter Push Party', a sve je bilo uređeno u afričkom stilu. I sama Beyonce bila je odjevena poput afričke kraljice, s iscrtanim tetovažama od kane na trbuhu.

Čini se kako je pjevačica u posljednje vrijeme opčinjena Afrikom jer i kada je objavila svijetu da je trudna i da očekuje blizance, sve je na fotografijama bilo stilizirano afričkim motivima.

#CarterPushParty OMGGGGGGGGG 🤰🏾🤰🏾🤰🏾🤰🏾🤰🏾🤰🏾🤰🏾

Objavu dijeli The Carters (@jayzhovbk)

Na velikoj zabavi povodom skorog rođenja blizanaca među uzvanicima su bile i trudna tenisačica Serena Williams, voditeljica La La Anthony, kao i bivše članice grupe Destiny's Child, u kojoj je bila i sama Beyonce, Kelly Rowland i Michelle Williams.

Fun fun fun❤️ Angie, Serena, lala, Vanessa Kelly, Lorraine❤️

Objavu dijeli Tina Knowles (@mstinalawson)

Kamerom je sve zabilježila njezina majka, Tina Knowles Lawson, koja je potom snimku objavila na svom Instagramu.

All theses beautiful ladies at The Carter Push party! ❤️❤️

Objavu dijeli Tina Knowles (@mstinalawson)