KRALJEVSKI ŠARMER

Koga je ljubio prije Kate: Princ William bio je pravi zavodnik, a evo kome je slomio srca

21.12.2023 u 06:10

Bionic
Reading

Danas je teško zamisliti neku drugu damu na mjestu Kate Middleton, no princ William u mladosti je ljubio mnoge. Nije se okrunio titulom 'party princa', no bio je pravi zavodnik i prije Kate imao je razne djevojke te reputaciju 'srcolomca'

U travnju 2011. godine britanski prijestolonasljednik William oženio je Kate Middleton i ljubavna priča koja traje od 2003. godine dobila je sretan završetak. Baš kao u kakvoj bajci, Ujedinjeno Kraljevstvo dobilo je nasmiješenu i toplu Kate kao princezu i buduću kraljicu koja predstavlja stabilnost. Iako je pronašao princezu koju građani obožavaju, lako se moglo dogoditi da uz Williama gledamo neku drugu damu s kojom je prethodno 'petljao'.

Williama su povezivali s brojnim ženama prije nego što je počeo izlaziti s Kate, a sve su redom bile ugledne dame po kraljevskom ukusu.

Davina Duckworth-Chad

U kasnim devedesetima hodao je s kćeri očevog prijatelja. Godine 1999. zajedno su plovili Egejskim morem, no na kraju su ostali samo prijatelji, a ona je čak prisustvovala Williamovom vjenčanju 2011. godine.

Davina Duckworth-Chad kći je Anthonyja Duckworth-Chada, a danas je u braku s Tomom Barberom i imaju kćeri blizanke Indiju i Siennu. Zanimljivo je naglasiti da su i krvno povezani, odnosno njezina majka bila je sestrična u drugom koljenu Williamove majke Diane.

Natalie Hicks-Löbbecke

Prije nego što je otišao u St. Andrews, pričalo se da je princ William hodao s Natalie, kćeri bojnika Martina Hicks-Löbbeckea. Dospjeli su na naslovnice 2000. na dobrotvornoj polo utakmici u Beaufort Clubu u Gloucestershireu.

Rose Farquhar

Iste godine povezivali su ga i s Rose Farquhar, djevojkom koju se smatra prvom ozbiljnom partnericom tada 18-godišnjeg Williama.

Rose se bavi glazbom, a 2016. godine nastupala je u britanskoj verziji showa 'The Voice'. Sada radi za dvorac Belvoir, a prošle godine princ William prisustvovao je njezinom vjenčanju s Georgeom Gemmellom.

POPUT MODERNE PRINCEZE

Bajkovito zimsko vjenčanje: Romantična vjenčanica bivše djevojke princa Williama savršeno prezentira tu modnu priču

Pogledaj galeriju

Jecca Craig

William i Jecca Craig upoznali su se 2000., kad je boravio na kenijskom ranču u vlasništvu njezinih roditelja. Ljeto prije odlaska na fakultet proveo je s Jeccom, a vezu su prekinuli kad je otišao na St. Andrews. Čak i kad je upoznao Kate, Jecca je ostala bliska Williamu te su se prijateljski viđali. Neki tvrde da je njegova vjernost Kate tada bila upitna, a njihova druženja i danas su vrlo misteriozna.

Craig je aktivna u borbama za zaštitu okoliša te je osnovala dvije organizacije, Pantheru za očuvanje prirode i Stop Ivory za zaustavljanje trgovine slonovačom. Uz to, udana je za Jonathana Baillieja i imaju dvoje djece.

Olivia Hunt

Olivia Hunt navodno je hodala s Williamom dok je bila na Sveučilištu u Edinburghu, a on je bio prva godina na St. Andrewsu. Prijatelj sa sveučilišta komentirao je da je William brzo zaboravio na Oliviju upoznavši Kate.

Carley Massey-Birch

Tijekom studentskih dana William je hodao i s Carley Massey-Birch, djevojkom koja ga je oduševila. Carley nije bila impresionirana činjenicom da je William princ te se nije puno trudila osvojiti ga, što mu se i svidjelo. O njihovoj vezi ne zna se puno, osim da je ona često kuhala za njega te da su prekinuli zbog Arabelle Musgrave, djevojke koja je uspjela ukrasti njegovu pozornost.

Arabella Musgrave

Djevojku zbog koje je ostavio Carley upoznao je tijekom ljeta 2001., prije nego što je otišao na studij. Zbog studija su odlučili prekinuti vezu, no previše mu je nedostajala. Unatoč odluci o prekidu, sastajali su se kada bi William uspio spojiti nekoliko dana da dođe u Highgrove.

Arabella je sada u braku s Georgeom Galliers-Prattom i imaju kćer, a zadnjih 14 godina radila je za Gucci.

Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe

Iako je tada već hodao s Kate, u jednoj od njihovih pauza William se 'spetljao' s Isabellom. Plavokosu djevojku upoznao je preko svoje sestrične Eugenie dok je bio na odmoru s prijateljima.

Isabella je inače polusestra jedne od bivših djevojaka princa Harryja, a 2013. se udala te ima dvoje djece.