JESSICA SPRINGSTEEN

Koferi su spakirani: Kći legendarnog Brucea Springsteena odlazi na Olimpijske igre gdje će braniti boje američke zastave

06.07.2021 u 13:59

Bionic
Reading

Srednja kći Brucea Springsteena i Patti Scialfe, 29-godišnja Jessica Springsteen spremna je za odlazak u Tokio gdje će sa svojim timom predstavljati Ameriku i pokušati osvojiti neku od medalja u jahanju

I službeno je - 29-godišnja Jessica Springsteen dokazala se kao uspješna jahačica, zbog čega je dobila i priliku života, onu da se pridruži nacionalnom američkom timu i s njima otputuje u Tokio na ljetne Olimpijske igre, zajedno s Kent Farrington, Laurom Kraut i McLain Ward.

S njom će u Tokio i njezin 12-godišnji pastuh Don Juan Van de Donkhoeve, s kojim je osvojila već mnogobrojne turnire i s kojim će, svi se nadaju, ostvariti svoje snove i oko vrata ovjesiti medalju s Olimpijskih igara.

Inače, Jessica je završila psihologiju na fakultetu Duke, a ono što je uvijek isticala je da ne želi da ju javnost zna isključivo kao kćer slavnog Brucea Springsteena.

  • +3
Jessica Springsteen Izvor: Profimedia / Autor: Pacific Press / ddp USA / Profimedia

'Uvijek je govorila da ne želi da ju se zna samo kao kćer Brucea Springsteena. Željela je ostaviti svoj trag i na dobrom je putu. Zahvaljujući svom talentu, jedna je od najperspektivnijih u svojoj kategoriji', rekla je o svojoj nasljednici legendarna američka jahačica i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1984. Melanie Smith Taylor.