SOČNI DETALJI

Knjiga o Beckhamovima otkriva koliko je slavni bračni par škrt

23.06.2024 u 19:32

Bionic
Reading

David i Victoria Beckham imaju bogatstvo procijenjeno na 575 milijuna dolara, a nova knjiga Toma Bowera otkriva i da je bračni par jako škrt, a posebno kad su napojnice u pitanju

Da su David i Victoria opsjednuti novcem pa moraju ostati 'globalni brend' koji privlači stalan interes javnosti glavna je poanta koju Bower pokušava objasniti u knjizi punoj skandala 'House of Beckham: Money, Sex and Power'.

Također tvrdi da su nevjerojatno škrti. Primjeri koje on navodi uključuju Victoriju koja je kupila vrećicu čipsa na fotografiranju za što je kasnije tražila da joj se refundiraju troškovi. Upravo je ta škrtost potaknula Loos da izađe u javnost o svojoj navodnoj aferi s Becksom, tvrdi Bower.

'Prekretnica za Loosa bila je spoznaja Beckhamovih dvostrukih standarda. Nakon obroka za zaposlenike SFX-a u madridskom Hard Rock Cafeu, Beckham nije ostavio napojnicu', piše u knjizi. 'Sljedeći dan, konobarica je Loos dala poruku za Beckhama. Objašnjavajući da je preživljavala od napojnica, izrazila je ljutnju što netko tako slavan i bogat može biti tako škrt. Nakon što je pročitao poruku, Beckham se uznemirio. 'Daj joj ovo', rekao je pružajući joj 'debeo' snop eura. '

Vidjeti Beckhama da se tako loše ponaša bila je očita prekretnica za Loos, piše Bower, a nedugo nakon što ju je agencija SFX otpustila, odlučila je prodati priču o svojoj navodnoj aferi, koju Beckhamovi do dan danas nisu priznali niti zanijekali.

  • +3
David i Victoria Beckham Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

David i Victoria jednom su također zgodno 'zaboravili' dati napojnicu posadi jahte u vlasništvu Eltona Johna, zbog čega im je slavni glazbeni dao nadimak 'Takums'.

'Elton bi se kasnije žalio da su 'Takumi' zaboravili na uobičajenu ljubaznost davanja napojnice posadi. Očekivao se iznos od oko 26.733 dolara za jedan tjedan', piše Bower.

Također otkriva kako je Beckhamovo osoblje jednom prilikom tražilo 10 dolara za taksi, a taj je zahtjev navodno iznervirao slavni par. Na putovanju u Kambodžu s UNICEF-om David je natjerao je humanitarnu organizaciju da ga iz njegovog hotela s pet zvjezdica premjesti u još u luksuznije odmaralište, a odbio je razliku troškova podmiriti svojim novcem.

  • +2
David i Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia