sad je potvrđeno

Kim Kardashian više nije sama: Ljubi 13 godina mlađeg komičara koji je zaveo brojne slavne ljepotice

19.11.2021 u 15:04

Bionic
Reading

Nakon razvoda od glazbenika Kanyea Westa najveća reality zvijezda današnjice ima novog dečka, komičara Petea Davidsona

Kim Kardashian i 28-godišnji Njujorčanin zajedno su prije mjesec dana gostovali u showu 'Saturday Night Live' te su se poljubili, a nije trebalo dugo da svi krenu šuškati kako su novi par. Sada se to pokazalo i točnim.

Većina je u nihovu vezu postala sigurnija nakon objave na Instagramu, točnije fotografije na kojoj su Kim, njezina majka Kris Jenner i Davidson koji je proslavio 28. rođendan. Pozirali su zajedno u istim pidžamama.

Podsjetimo, Kim s Kanyeom (koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye) ima četvero djece, a komičar joj je prvi muškarac nakon razvoda.

  • +4
Kim Kardashian West Izvor: EPA / Autor: RINGO CHIU

Pete Davidson je prije nekoliko godina dobio titulu jednog od najpoželjnijih ljubavnih partnera. Bio je do sada s pjevačicom Arianom Grande. Pola godine nakon te veze imao je romansu s 20 godina starijom glumicom Kate Beckinsale. Nakon nje je bio s 25-godišnjom Margaret Qualley, inače kćeri glumice Andie MacDowell, a kad su prekinuli svoj odnos bio je u vezi s Kaiom Gerber, kćerkom supermodela 90-ih Cindy Crawford. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dyenvor, prekinuli su jer se nisu mogli često viđati zbog svojih pretrpanih rasporeda.

Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia