REVIJA U PARIZU

Najluđi stajling do sada: Kim Kardashian prošetala u žutoj selotejp vrpci od glave do pete

07.03.2022 u 14:07

Bionic
Reading

Da u svijetu mode ne postoje granice te da će dizajneri učini sve kako bi se istaknuli i završili na modnim naslovnicama diljem svijeta pokazala je modna kuća Balenciaga kada je svoju novu muzu Kim Kardashian oblijepila žutom selotejp trakom od glave do pete

Otkako je krajem prošle godine postala zaštitno lice skupocjene modne kuće Balenciaga, koja je trenutno pod kreativnim vodstvom Demne Gvasalie, Kim Kardashian hrabro uskače u sve zamišljene kreacije.

Dvojac koji itekako plijeni pažnju ponekad suludim kombinacijama, očito se dobro nadopunjuje jer im godi efekt i pažnja koji dobivaju od obožavatelja.

Kim Kardashian Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Dizajner koji ju je na prošlogodišnjoj Met gali zamislio odjevenu u potpunoj crnini, prekrivenog lica i glave, ovoga je puta također predvidio inovativno pomalo suludo prekrivalo.

Ovoga puta Kim se trebala uvući u potpuno crni kombinezon, koji je potom nekoliko Balenciaginih zaposlenika omotalo žutom ljepljivom trakom s logom kompanije.

Popularna reality zvijezda cijeli je proces odijevanja snimala pa objavila na svom Instagram profilu. No to nije sve, Gvasalia je doslovno zamislio sve oko Kim bude u žutoj vrpci. Pa su tako osim nje, oblijepili i Balenciaga torbicu iz posljednje kolekcije kao i crne čizme.