NEVJEROJATNO SLIČNE

Nova djevojka Kanyea Westa kao da se natječe s Kim Kardashian: Samo dan nakon modnog spektakla njezina je dvojnica uskočila u pripijeno izdanje

08.03.2022 u 13:55

Bionic
Reading

Mnogi su na prvu primijetili nevjerojatnu sličnost Kim Kardashian i nove djevojke njezina sada već bivšeg supruga Kanyea Westa. Mlada i ambiciozna Chaney Jones iz dana u dan provocira svojim fotografijama, na kojima kao da se natječe s popularnom Kim

Iako ju je sve donedavno molio da mu oprosti i primi ga nazad u obiteljski dom, Kanye West istovremeno je zavodio ‘dvojnicu’ bivše supruge Kim Kardashian.

Riječ je o mladom modelu i poduzetnici Chaney Jones. Ova 24-godišnja atraktivna Amerikanka po mnogima je fizički nalik Kim Kardashian, od koje se West nedavno službeno razveo, a pravna bitka oko imovine i skrbništva djece tek ga čeka.

Chaney, bujnih oblina, duge crne kose, punih usana i vrlo seksepilnog stava, redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Nakon što je objavila golišavu fotografiju u pripijenom kožnom kombinezonu svega nekoliko sati kasnije ju je obrisala.

Mnogi su zaključili da nova reperova djevojka zapravo samo provocira Kardashianku, koja je jučer bila glavna zvijezda revije Balenciage u Parizu. Nije ovo jedina fotografija na kojoj Jones pokušava kopirati Kim.

Nekoliko dana ranije objavila je fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst, a samo dan ranije isto je učinila Kim.

Sličnosti između ove dvije atraktivne Amerikanke ima i u načinu odijevanja. Obje prate vruće trendove, a u posljednje vrijeme ni Chaney se ne skida iz Balenciage, čije je zaštitno lice godine upravo Kim Kardashian.

  • +7
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia