OPERACIJE I TRETMANI

Khloe Kardashian svoj izgled postepeno je godinama mijenjala, a danas više uopće ne sliči na sebe

26.06.2020 u 06:44

Bionic
Reading

Najmlađa od tri sestre Kardashian, Khloe Kardashian, uvijek je izgledom odskakala od svojih tamnokosih, preplanulih i izuzetno nižih sestara Kim i Kourtney. Da nije u potpunosti zadovoljna svojom figurom, frizurom, izgledom lica i atributa, Khloe je dala do znanja već u ranoj mladosti, kada je krenula na vrlo intenzivne tretmane i zahvate. Danas, prema mnogima, izgleda bolje no ikada, a evo kako je to točno postigla

Uspoređujući stare fotografije Khloe Kardashian te one koje danas objavljuje na društvenim mrežama, i najveći bi laik primijetio da nešto nije u redu. Treća po redu kći Kris Kardashian u svoj je izgled ulupala milijune, mnogo vremena, truda, odricanja te pretrpjela razne bolove.

Sada izgleda vrlo sretno i pršti samopouzdanjem, a iako joj mnogi spočitavaju neprirodan izgled i gomilu operacija koje je napravila, 35-godišnja reality zvijezda na kritike se ni ne osvrće.

Kada se pojavila na malim ekranima, davne 2007., tada 22-godišnja Khloe gledateljima se urezala u pamćenje kao izuzetno visoka, nezgrapno građena i s tamnom kosom. Za razliku od svoje dvije starije sestre Kim i Kourtney, Khloe nije toliko vodila brigu o izgledu, šminkanju i odijevanju. Nekako je uvijek bila u pozadini.

Očito nezadovoljna svojim izgledom, Khloe je postepeno, kako je odrastala, počela raditi na sebi. Prvo je, poput ostalih članica svoje obitelji, povećala usnice, grudi i stražnjicu - svojevrsne zaštitne znakove najpoznatije reality obitelji na svijetu.

No izgleda da ni to nije bilo dovoljno da se istakne pored atraktivnih sestara, a onda su s godinama do izražaja počele dolaziti i najmlađe članice klana Kardashian - Jenner, Kendall i Kylie. Bilo je to vrijeme u kojem se Khloe odlučila trgnuti i napraviti nešto po pitanju svog izgleda kako bi se i sama imala čime pohvaliti.

  • +7
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na red je nakon brojnih zahvata došla briga o figuri. Svoj je plan prehrane preokrenula za 180 stupnjeva. Sve nezdravo izbacila je iz svoga doma i počela birati isključivo organske i zdrave namirnice koje sadrže vrlo malo kalorija. Svoju čudotvornu dijetu, uz pomoć koje je skinula nevjerojatnih 15 kilograma, Khloe je do detalja otkrila javnosti.

Njezina prehrana bazira se na proteinima jer joj daju dovoljno snage za naporne treninge, a ne preskače ih niti jedan dan u tjednu.

'Za doručak uglavnom jedem dva jaja bilo kako spremljena. Preferiram omlet. Nakon toga jedem voće. Mala razina šećera te visok udio proteina osiguravaju mi dovoljno energije za nekoliko sati do idućeg obroka te za sve aktivnosti koje moram obaviti, uključujući trening', objasnila je Khloe.

'Bitno mi je da je vrijeme ručka uvijek isto. Uglavnom objedujem bijelo pileće meso, integralnu rižu, povrće kuhano na pari te neku salatu. U mojoj prehrani su i batat, kvinoja, razne sjemenke, losos. Omiljena užina su mi cherry rajčice, to jedem umjesto nezdravih grickalica koje sam nekoć previše konzumirala', objasnila je nadalje Khloe.

Vrijeme večere u domu Khloe Kardashian podrazumijeva neko zelenilo, uglavnom špinat, brokulu ili komad ribe. Slatko gotovo ni ne konzumira. Striktna prehrana koje se drži već nekoliko godina rezultirala je zavidnom figurom kojom se danas neopterećeno hvali u minijaturnim odjevnim kombinacijama, o kojima je nekoć mogla samo sanjati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

♡ @goodamerican swim OUT NOW ♡

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Unatoč vidljivim promjenama na licu, Khloe Kardashian na pitanja oko kirurških zahvata odgovara jednoglasno - boji se odlaska pod nož te negira da je učinila išta po tom pitanju.