NE SVIĐA IM SE ŠTO VIDE

Fanovi se ne mogu načuditi: Khloe Kardashian svakom novom fotografijom iznova šokira izgledom

29.06.2020 u 19:48

Bionic
Reading

Reality zvijezda Khloe Kardashian proslavila je raskošno u krugu svoje obitelji i prijatelja 36. rođendan, a tim povodom još je jednom pokazala značajnu promjenu na svome licu, tijelu i kosi zbog koje gotovo da ne liči na sebe. Fanovi se jednostavno ne mogu načuditi i pomiriti s time da je toliko drugačija

U svega nekoliko tjedana Khloe Kardashian, treća po redu sestra poznate reality obitelji, potpuno je promijenila svoj fizički izgled. Uz pomoć najsuvremenijih tehnologija koje danas omogućuju razne preinake na svome tijelu, Khloe je postala neprepoznatljiva.

O njezinoj se transformaciji u svjetskim medijima piše već tjednima, no poznata bogatašica iznova iznenadi javnost nakon objave svake nove fotografije na društvenim mrežama.

Posljednja prigoda za to bila je proslava njezina 36. rođendana koji je provela u krugu najdražih ljudi u svom luksuznom domu u Los Angelesu.

Khloe se posebno dotjerala, odjenula usku zlatnu haljinu kroz koju se nazirala njezina istrenirana figura, te uz pomoć vrlo izražajnog make up-a na licu pokazala kako je puna samopouzdanja s novim izgledom.

Brojnim fanovima ne sviđa se promjena koju je napravila te je osuđuju zbog odlazaka pod nož i intenzivnim tretmana kojima je postigla ovakav izgled.

Sama Khloe negira da je učinila ikakvu promjenu kod plastičnog kirurga, već se opravdava novom bojom kose i duljom frizurom koju nosi nakon dugo vremena.

Jedan od pratitelja žestoko joj je u komentarima napisao zašto misli da tako mijenja svoj izgled.

‘Zar je to što Tristan želi razne žene, razlog da svaki tjedan izgledaš drugačije i toliko mijenjaš svoje lice i izgled? Tako ga namjeravaš zainteresirati?’, pitao se jedan od fanova, a druga pratiteljica poručila je pak : ‘Tko je ova osoba? Uopće je ne prepoznajem?’.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Oh hi there!

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)