modna ikona

Sienna Miller istaknula svoje omiljene komade pa otkrila tajnu besprijekornog stila

17.04.2023 u 11:42

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller više od 20 godina vjerna je svom jednostavnom i elegantnom stilu, a sada je pojasnila kako kreira stajlinge i koji su joj omiljeni komadi

Glumica Sienna Miller 2000-ih godina postala je modna ikona zahvaljujući jednostavnom i uvijek pogođenom boho stilu koji su činili basic komadi poput traperica, majica i gležnjača.

I u 40-im godinama simbol je prirodne, spontane i nepretenciozne ljepote, baš kao i njena garderoba koja je obilježena modnim klasicima s uvijek istim motivom udobnosti.

Vrhunac dosadašnje glumačke karijere bilo joj je osvajanje nagrada BAFTA i Zlatni globus za najbolju glumicu u ulozi Tippi Hedren u filmu 'Djevojka' 2012. godine nakon čega je čitavo desetljeće provela na kazališnim daskama.

U svom velikom povratku na male ekrane 2022. godine u Netflixovoj seriji 'Anatomija jednog skandala', oduševila je činjenicom što je i deset godina kasnije ostala - gotovo nepromjenjiva.

  • +3
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ista frizura, isti stil šminkanja i isti besprijekoran stil bio je dokaz da je kroz mnogobrojne prolazne trendove itekako moguće ostati vjeran sebi.

'Teško je odabrati svoj omiljeni izgled, ali posebno mi se sviđa dizajn dvostrukog trapera: mislim da postoji nešto sjajno, opušteno i cool u ovoj kombinaciji', rekla je Sienna Miller na početku razgovora za Vogue u kojem je govorila o svojem stilu.

Prelijepa 41-godišnja glumica odmah je otkrila i tajnu svojih uspješnih kombinacija, tvrdeći kako se uvijek oblači prema raspoloženju.

  • +3
Sienna Miller Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Moj osobni stil pomalo se mijenja ovisno o mom raspoloženju i godišnjem dobu, ali općenito je prilično opušten i neformalan. Ako bih stvarno morala opisati svoju garderobu, rekla bih da je riječ o klasičnim i elegantnim komadima, uvijek prilično opuštenog kroja: volim ići na događanja i osjećati se dobro u svojem outfitu jer želim se zabaviti čak i kada radim', pojasnila je Miller pa opisala svoje omiljene komade:

'U svakodnevnom životu volim nositi lijepe traperice uz udobnu vestu i obogatiti look raznim dodacima. Moram priznati da sam veliki ljubitelj cipela koje više nego išta drugo odražavaju moje raspoloženje. Vjerujem da izbor diktira upravo kako se osjećam ili kako se želim osjećati u određenom trenutku.'

Miller priznaje kako voli kombinirate razne stajlinge, no nikad ne kreira ekstravagantne outfite.

'Volim kombinirati dva komada od trapera, ali i sve do kombinacija šljokičastog sakoa i tajica. No, nikad nisam razmišljala o voluminoznom izgledu u stilu princeze, ali uvijek se nađe vremena, ako mi se to ikad prohtije!'

Za kraj je otkrila kako trenutno radi na čak četiri filma koja režira Kevin Costner.

'Riječ je o 15-godišnjem epu koji govori o tome kako je Zapad osvojen. Nitko ne radi ovu vrstu priče toliko intenzivno i informirano kao Kevin koji zna sve o tom razdoblju povijesti.'