ZVIJEZDA U PARIZU

Kći preminulog glumca Paula Walkera danas je odrasla djevojka: Javnost oduševila prošetavši modnom pistom

08.03.2021 u 19:54

Bionic
Reading

Velika dizajnerska imena javnost se redovito trude iznenaditi posebnim showom u povodu predstavljanja novih kolekcija. Na aktualnom pariškom Tjednu mode, navedeno je ovoga puta pošlo za rukom modnoj kući Givenchy na čelu s novim kreativnim direktorom Matthewom Williamsom. Čast da otvori njegovu reviju dodijelio je danas 22- godišnjoj kćeri preminule holivudske zvijezde, Paula Walkera

Meadow Walker nova je zvijezda u svijetu modelinga, a protekle nedjelje u francuskoj prijestolnici mode pripala joj je čast otvoriti novu reviju modne kuće Givenchy.

S karijerom modela, kći preminule zvijezde filmske franšize 'Brzi i žestoki' ozbiljnije se počela baviti 2017. godine, a danas je zaštitno lice poznate modeling agencije DNA.

Modnu pistu prilikom predstavljanja nove kolekcije brenda Givenchy dijelila je s poznatim manekenkama današnjice poput Amerikanke Belle Hadid i Britanke Jourdan Dunn, a koliko je počašćena i sretna zbog svog novog modnog angažmana dala je naslutiti na društvenim mrežama.

U svojoj objavi na Instagramu, 22- godišnja Meadow Walker zahvalila se Givenchyjevu dizajneru Matthewu Williamsu na ukazanom povjerenju, a revija se, poput brojnih drugih, zahvaljujući globalnoj pandemiji odvila bez publike što je kćer Paula Walkera uspjelo ohrabriti i umanjiti tremu zbog debija na modnoj pisti.

Zvijezda filmske frašize 'Brzi i žestoki' smrtno je stradao u automobilskoj nesreći u studenom 2013. godine u 40. godini života, samo nekoliko tjedana nakon što je Meadow napunila 15 godina.

Veći dio svog djetinjstva Meadow je provela s majkom koja je živjela na Havajima, a godinu dana prije očeve smrti odlučila se preseliti k njemu u Kaliforniju. Za to kratko vrijeme koje su proveli živeći zajedno jako su se zbližili. Osim što sjećanje na oca održava živim kroz Zakladu Paul Walker, Meadow još uvijek redovito odaje svom ocu počast i na društvenim mrežama.