njezino vrijeme dolazi

Kći nekadašnje divasice, psihologinje Maje Vučić, Gita Hajdarhodžić, izrasla je u pravu ljepoticu, a kako tek pjeva

31.01.2023 u 12:37

Bionic
Reading

Proteklog vikenda održana je dodjela medijske nagrade Zlatni Studio, a mnogi sudionici, nagrađeni i ostali gosti nakon samog hepeninga nastavili su se družiti na prigodnom partyju o kojem se još priča. Za odličnu zabavu pobrinuo se bend s vrsnim glazbenicima i njihovim gostima, a posebno iznenađenje večeri bio je nastup Gite Hajdarhodžić

Nije rijedak slučaj da djeca naslijede od svojih roditelja ljubav prema određenoj profesiji ili očevi i majke genetskim putem prenesu na svoje potomstvo glazbeni ili neki drugi talent. Među njima je definitivno Gita Hajdarhodžić, kći pjevačice grupe Divas i uspješne psihologinje Maje Vučić te umjetnika Igora Hajdarhodžića.

Njezin nastup na zabavi Zlatnog Studija, složit će se mnogi, bio je najveća poslastica večeri. Kad je Ante Gelo najavio da će se na pozornicu popeti djevojka čiju mamu poznaje i kad je pustila glas - ukrala je svu pozornost. Nema tko se nije naježio kad je čuo njezinu izvedbu pjesme Jadranke Stojaković 'Što te nema'.

'Nisam očekivala da ću pjevati. Gelo me krenuo predstavljati i govoreći da bi doveo mladu zvijezdu koju poznaje od kad se rodila, shvatila sam da govori o meni. Izabrao je pjesmu koju sam mu jednom prilikom otpjevala. Bilo mi je drago što su ljudi lijepo reagirali i što sam dobila priliku pjevati pred velikim profesionalcima i ostalim gostima', ispričala je Gita za tportal.

Majina kći jedinica izrasla je u pravu ljepoticu. 17-godišnja Gita poput mame je svoje prve pjevačke korake napravila u zboru Zvjezdice, čiji je član još uvijek. Bila je dio prve dječje opere 'Brundibár' u Hrvatskoj te pjeva i u HNK-u, u 'Čarobnoj fruli'. Iz glazbenih krugova i onih koji su se imali priliku upoznati s njezinim pjevačkim talentom predviđaju da joj predstoji velika pjevačka karijera. Gita nam je otkrila ponešto o svojim planovima.

'Zasad je plan završiti srednju školu i maturirati u Londonu da se pokušam što više pripremiti za Akademiju. Naime mislim da tamo mogu dobiti tu vrstu obrazovanja gdje mogu spojiti glumu i pjevanje', rekla nam je.