IZDVOJIT ĆE MILIJUNE

Svi zahtjevi vjenčanja nogometne zvijezde Real Madrida: Beyonce i privatni otok

29.11.2017 u 13:58

Bionic
Reading

Da nogometne zvijezde uživaju u luksuzu i glamuru poznato je gotovo svima, no zvijezda nogometnog kluba Real Madrid, Gareth Bale sve je iznenadio detaljima skorašnjeg vjenčanja za koje će izdvojiti milijune

Jedan od najplaćenijih nogometaša današnjice, zvijezda Real Madrida Gareth Bale, dio svog bogatstva iduće će godine uglavnom trošiti na vjenčanje sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Emom Rhys-Jones, koju je upoznao dok mu je bio tinejdžer.

Od tada su nerazdvojni, a par između ostalog ima i dvije kćerke, petogodišnju Albu Violet te jednogodišnju Navu Valentinu.  Tijekom 14 godišnje veze, Gareth i Emma uglavnom su se koncentrirali na njegovu karijeru i uspjeh, a svoje su privatne želje stavljali po strani. Nakon toga došla su i djeca koja su uvijek u prvom planu, a tijekom svih ovih godina živjeli su vrlo skromno i netipično za svijet koji ih okružuje.

  • +9
Gareth Bale i Emma Rhys-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uglavnom su bili posvećeni samo sebi i izbjegavali doticaj s medijima. Lijepu Emmu rijetko se kada moglo vidjeti u javnosti i pred reflektorima. 

No, sada je čini se došlo vrijeme da si daju oduška, pa planiraju jedno od najskupljih vjenčanja koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Sve što je buduća mladenka zacrtala, 28-godišnji nogometaš pokušat će ostvariti, a u medije su isplivali i neki nesvakidašnji zahtjevi. 

Having fun in the kitchen with my little sous chef #PancakeDay

Objavu dijeli Gareth Bale (@garethbale11)

Par naime planira ovo proljeće iznajmiti jedan privatni talijanski otočić, gdje će se skupiti nekoliko stotina gostiju, od kojih će mnogi biti slavni sportaši i njihove bolje polovice.

Really enjoyed dinner last night, perfect end to the holiday!

Objavu dijeli Gareth Bale (@garethbale11)

Na vjenčanju se očekuje i naš reprezentativac Luka Modrić koji je s Garethom jako blizak. 

Osim toga goste bi trebala zabavljati pop diva Beyonce koja za svoje nastupe traži goleme svote novaca. Par se odlučio upravo za slavnu pjevačicu jer njihove djevojčice obožavaju njezine pjesme. 

Happy New Years 🎉

Objavu dijeli Gareth Bale (@garethbale11)

Sveukupni troškovi iznajmljivanja otoka, smještaja uzvanika, hrane, pića, dekoracija, vjenčanice i ostalih detalja spektakularnog vjenčanja koje najavljuju, dostići će sedmeroznamenkasti iznos.