LANA KARAMARKO

Kći bivšeg predsjednika HDZ-a trudi se uživati u Londonu usprkos novom zatvaranju

09.11.2020 u 18:16

Bionic
Reading

Iako su njezini medijski istupi prava rijetkost, najstarija kći bivšeg predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, itekako je aktivna na društvenim mrežama. Više od dvije tisuće pratitelja na svom Instagram profilu redovito počasti fotografijama svojih modnih izdanja iz britanske prijestolnice, a u kojoj posljednjih mjeseci živi i obrazuje se na privatnom sveučilištu Regent's

Nakon dobivene diplome na Zagrebačkoj školi ekonomije i managmenta, Lana Karamarko svoje obrazovanje odlučila je nastaviti u Londonu upisavši magistarski studij na privatnom sveučilištu Regent's s ciljem dolaska do diplome na polju menadžmenta za luksuzne brendove.

Svoju ljubav prema modi 25- godišnja kćer bivšeg predsjednika HDZ-a nikada nije skrivala, a posljednjom fotografijom na Instagramu prisjetila se ljetnih dana u britanskoj prijestolnici, a u kojoj je ovih dana na snazi novo zatvaranje zahvaljujući pandemiji koronavirusa.

Prije promjene zagrebačke adrese londonskom, Lana Karamarko obnašala je funkciju tajnice Rotaract kluba Zagreb Kaptol, a domaćoj javnosti posljednji se put medijski obratila u svibnju prošle godine. U intervjuu koji je tada dala za RTL Exkluziv Lana Karamarko progovorila je o odrastanju uz oca, ali i svom odnosu sa očevom drugom suprugom, Anom Šarić Karamarko.

'Uvijek s ponosom kažem tko sam i što sam. Mislim da imam na koga biti ponosna. Svoju obitelj jako volim i poštujem, a sad koliko će mi to odmoći... Svakakvih komentara će biti i mene to ne dira više toliko.' Obitelj joj je, kako je svojedobno izjavila, na prvom mjestu, a sa očevom drugom suprugom Anom, kao i polusestrom Katom, ima odlične odnose.