NEOBIČNA VJEŠTINA

Gigi Hadid objavila selfie s mezimicom i u tri riječi opisala sve svoje osjećaje

09.11.2020 u 16:04

Bionic
Reading

Manekenka Gigi Hadid, koja je s glazbenikom Zaynom Malikom u rujnu dobila prvo dijete, pohavalila se selfijem sa svojom mezimicom

U nedjelju je 25-godišnji supermodel na Instagram Stories podijelila selfie sa svojom bebicom, u pozi vrlo dobro znanoj svim roditeljima.

U ne tako glamurozno izdanju na koje nas je naviknula, s kosom spletenom u pletenicu i bez šminke, Gigi sjedi zavaljena na kauču i držeći preko ramena bebicu čeka znak da je nakon hranjena može sigurno polegnuti.

'Podriguje sunčeve zrake', napisala je Gigi na fotografiji i na šaljiv način opisala kako joj i ovaj roditeljski ritual s dojenčetom pričinjava velik ozadovoljstvo.

Hadid i 27-godišnji bivši član One Directiona roditelji su postali u rujnu, a da je prvi put postao tata, Malik se pohvalio na Twitteru 23. rujna.

'Stigla je naša djevojčica, zdrava i lijepa. Pokušaj objašnjavanja riječima što osjećam bio bi nemogu zadatak. Ljubav koju osjećam prema ovom sišušnom čovjeku izvan je mog razumijevanja', napisao je ponosni tata izražavajući zahvalnost za zajednički život koji je pred njima.

I mama Gigi kasnije se pohvalila dolaskom prinove, a objavila je crno-bijelu sliku na kojoj bebica tatu Malika drži za ruku.

'Naša nam se djevojčica pridružila ovog vikenda i već je promijenila naš svijet', napisala je Hadid tada.

Novopečeni roditelji uspjeli su zajedno već početkom listopada izaći na prvi službeni spoj otkako im je stigla prinova.

'Prvo druženje mame i oca', napisala je Gigi uz fotografije koje je podijelila i dodala: 'Ona je u drugoj sobi s bakom, ali jako mi nedostaje'.