LENI KLUM

Kćeri se davno odrekao, no sada Flavio Briatore ipak ne krije koliko je ponosan na lijepu Leni

07.04.2022 u 13:09

Bionic
Reading

Te 2003. godine njemačka manekenka Heidi Klum započela je svoju ljubavnu vezu s poznatim Talijanom Flaviom Briatoreom, a kao rezultat njihova ljubavi rođena je danas 17-godišnja Leni

Iako je dobro poznato da je njihova veza potrajala tek šest mjeseci, kao i da danas 48-godišnja Heidi Klum nakon svega nije željela imati ništa sa 71-godišnjim Flaviom Briatoreom, on sada ne krije ponos zbog njihove 17-godišnje kćeri Leni.

Tijekom odrastanja, Flavio je bio tek netko tko je plaćao alimentaciju i s kojim Leni i nije imala pretjerano kontakta, no u posljednjem intervjuu za talijanske novine La Repubblica, svojim je istupom Briatore sve iznenadio. Javnu podršku kćeri pokazao je i na njezinom debiju na crvenom tepihu, kada je zajedno s Heidi bio u publici. Leni Klum krenula je majčinim stopama i prava je senzacija u modnom svijetu.

'Volim Leni i jako sam ponosan na nju. Ne samo da je lijepa, nego je i snažna i neovisna', opisao je svoju kćer Flavio Briatore, pritom jasno dajući do znanja da je svjestan da nije on osoba zbog koje je Leni izrasla u tako samosvjesnu mladu ženu. 'Ne mogu uzeti zasluge za to i jedino mogu biti zahvalan Heidi što ju je tako odgojila.'

Odnosi njega i Heidi Klum nakon prekida bili su loši, a u međuvremenu je manekenka odselila u Ameriku i započela vezu s pjevačem Sealom. Upravo je Seal, za kojeg se Heidi udala 2005., postao očinska figura malenoj Leni, koju je potom i službeno posvojio.

Briatore je o tome progovorio 2016. u intervjuu za Corriere della Sera: 'Dogovorili smo se od samog početka da će imati više smisla ako je Seal posvoji, jer dijete treba biti odgajano u obitelji.'

  • +7
Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, braku Heide Klum i Seala, s kojim je dobila troje djece - Lou (12), Johana (15) i Henryja (16) - došao je kraj 2014., a od 2019. manekenka je u braku s 32-godišnjim Tomom Kaulitzom.

Flavio Briatore dobio je nakon Leni još jedno dijete. Njegova bivša supruga Elisabetta Gregoraci, s kojom je bio u braku od 2008. do 2017., rodila mu je sina Nathana Falca (12).

A čini se kako su s odmakom Flavio i Heidi uspjeli napokon izgraditi dobar odnos, a sve zbog zajedničke kćeri, pa su tako čak i prošlog ljeta svi zajedno bili na odmoru na otoku Capriju. 'Došla je i Elisabetta sa Falcom, Leni, mama Heidi sa suprugom Tomom Kaulitzom i svojom djecom. I dalje sam u kontaktu s Heidi, a Falco je oduševljen što ima sestru', priznao je za La Republiccu 71-godišnji Briatore.