MAMINIM STOPAMA

Nakon što je naslovnicu prestižnog modnog časopisa dobila Heidi Klum, isto je dočekalo i njezinu lijepu kćer

08.03.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Njemački supermodel Heidi Klum redovito je tijekom svoje karijere, a i dan danas krasi modne naslovnice diljem svijeta. Ovoga puta dobila je priliku zablistati na njemačkom Harper’s Bazaaru, a isto su ponudili i njezinoj nasljednici Leni

Poziranje za naslovnicu prestižnog modnog magazina Harper’s Bazaar za 48-godišnju manekenku Heidi Klum, koja je u modnom biznisu već više od dva desetljeća nije ništa novo. Međutim, kada se identična prilika pruži u isto vrijeme njezinoj 17-godišnjoj kćeri Leni, onda se svi svjetski tabloidi raspišu o tome.

Dok je Heidi pozirala okružena morskim eksterijerom, zalizane kose, brončane puti i naglašenih očiju, mladu nasljednicu je kreativni tim Harper’s Bazaara zamislio u što prirodnijem izdanju. Kako bi izrazili njezine lijepe crte lica, sjajnu put, prodorne plave oči i pune usne, opredijelili su se za minimalno šminke.

Mlada Leni, koju je Heidi dobila tijekom veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom, otkrila je kako joj je majka najveća podrška u svemu što radi.

Prije godinu dana Leni se odlučila zakoračiti u modni svijet, a najveća mentorica bila joj je upravo istaknuta manekenka Klum.

‘Majka mi je uvijek govorila da ostanem svoja. Ne daj da drugi utječu na tebe, tvoj stav i razmišljanja. Rekla mi je da je uredu ponekad reći ‘ne’. Osim toga objasnila mi je da je bolje sav govor mržnje koji dolazi ostaviti po strani i ne čitati ružne komentare na svoj račun’, kazala je mlada plavuša.

Nedavno su poznata mama i kćer zajedno dobile naslovnicu prestižnog Voguea, pozirale su tada u veselim odijelima.