LENI KLUM

Uspješno krenula maminim stopama: Hoće li kći slavne Njemice postati nova 'it' djevojka današnjice?

01.09.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Čini se da je Leni Klum s navršenih 17 godina spremna krenuti stopama svoje slavne majke započinjući blistavu karijeru u modnoj industriji

Tajne koje kriju modne piste, 17-godišnja nasljednica njemačkog supermodela otkrila je relativno nedavno. Protekloga siječnja tijekom berlinskog Tjedna mode u digitalnom izdanju, Leni je imala priliku nosti revije nekih od najvećih imena njemačke mode, da bi idućeg mjeseca s majkom pozirala na naslovnici njemačkog izdanja Voguea.

U travnju je osigurala naslovnicu njemačkoga magazina Glamour, a koju je prije dvadeset godina krasila njezina slavna majka.

Na crvenom tepihu Leni je uz Heidi debitirala u sklopu humanitarne večere koju je organizirala poznata modna trgovina Luisaviaroma u talijanskom Capriju. Njemački supermodel te je večeri sa svojom nasljednicom pokazala modni sklad u blještavim haljinama s dizajnerskim potpisom.

Protekle nedjelje, 29. kolovoza, karijera tinejdžerke krenula je novim smjerom zahvaljujući talijanskom dvojcu Dolce & Gabbana i njihovoj glamurorznoj reviji u Veneciji.

Osim po ženstvenim kreacijama, Domenico Dolce i Steffano Gabbana poznati su po angažiranju djece slavnih roditelja za svoje modne projekte, pa su tako uz Leni Klum njihovu reviju u Veneciji nosile kćeri Puff Daddyja, nasljednica Christiana Balea i Deva Cassel- kćer bivšeg glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela.

Poput drugih modela, Leni je na Trg svetog Marka stigla gondolom dok je na sebi nosila minijaturnu plavu haljinu od svile uz blještavi nakit i tijaru.

Ostvaren san o karijeri modela

Rođena 4. svibnja 2004., Leni Klum biološka je kći talijanskog biznismena i bivšeg šefa Formule 1 Flavija Briatorea. Objavivši svoju trudnoću svijetu, Heidi Klum istovremeno je najavila i prekid svoje veze s poznatim Talijanom.

Nekoliko mjeseci kasnije upoznala je britanskog pjevača Seala da bi svoju vezu već sljedeće godine okrunili brakom.

U vrlo ranoj dobi, Leni Klum roditeljima nije krila svoju želju da jednoga dana postane model. S navršenih dvanaest godina brend Brandy Melville ponudio joj je ulogu u njihovoj novoj modnoj kampanji, no Heidi i Lenin otac odbili su joj dati dopuštenje za ovaj angažman smatrajući je premladom.

  • +3
Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sa 16 godina, slavna Nijemica odlučila je popustiti i svojoj kćeri dopustiti rad na karijeri modela.

U intervjuu za 'Page Six', Heidi Klum je rekla: 'Sada je prilično velika. Uvijek sam mislila da je premlada i uvijek sam se trudila djecu držati podalje od očiju javnosti. Leni već vozi, ima 16 godina, pa mislim da bi sada mogla biti model ako se time želi baviti', svojedobno je za američki Page Six izjavila Heidi Klum.