LENI KLUM

I nasljednicu Heidi Klum osvojila je hit nijansa kose: Lijepa Leni iznenadila promjenom imidža

02.02.2022 u 12:33

Bionic
Reading

Plavokosa Leni Klum, kći Heidi Klum i talijanskog biznismena i bivšeg šefa Formule 1 Flavija Briatorea, krenula je stopama svoje majke u svijet manekenstva i zasad niže samo uspjehe

Plavokosa ljepotica slika je i prilika svoje slavne mame Heidi Klum, njemačke manekenke koja i danas izgleda fantastično, a lijepa Leni, pravim imenom Helene Boshoven Samuel, slažu se svi, dobila je najbolje gene svoje majke.

Mlada Leni ove godine u svibnju proslavit će 18. rođendan, no već sad ima impresivan CV te se za nju otimaju poznate modne kuće.

Kći Heidi Klum na društvenim je mrežama izazvala brojne reakcije nakon što se odlučila za promjenu boje kose i postala brineta, baš poput poznatih trendseterica Gigi Hadid i Hailey Bieber, koje su svoje svijetle pramenove zamijenile raskošnim smeđim uvojcima blistavog sjaja.

Tzv. luksuzna smeđa nijansa kose veliki je hit, a slavni frizer Tom Smith, europski kreativni direktor za Evo Hair, kaže: 'Luksuzna smeđa daje kosi snažniju energiju, dimenziju i naglasak na detalje.'

Brojni oduševljeni komentari pratitelja potvrdili su da je i ova boja kose sjajan izbor za Leni.

  • +4
Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, baš poput manekenske zvijezde Kaie Gerber, kćeri supermodela Cindy Crawford, i Lile Grace Moss, kćeri Kate Moss, Leni ima veliku podršku mame Heidi za karijeru koju je sama odabrala.

Biološki otac joj je poznati talijanski biznismen Flavio Briatore, a kad je Heidi stupila u brak s glazbenikom Sealom, on ju je posvojio te je preuzela njegovo prezime.