OČARALE MODNI SVIJET

Kćeri legendarnog glumca izrasle su u prave ljepotice

26.04.2017 u 12:43

Editorijal-sestre Stallone

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nedavno su se pojavile na naslovnici popularnog modnog časopisa Harper’s Bazaar i očarale svijet svojim izgledom, a sada pogledajte kako izgleda kada Sophia, Sistine i Scarlet Stallone, kćeri legendarnog Sylvestera Stallonea snime editorijal za liniju luksuznih kožnih torbica

Iako već dugo naginju svijetu mode, sada su i službeno postale manekenke. Tri kćeri glumca Sylvestera Stallonea, 20-godišnja Sophia, 18-godišnja Sistine te 14-godišnja Scarlet snimile su editorijal za personalizirane kožne torbice  i novčanike australskog brenda Daily Edited. 

Predivna proljetna kampanja snimana je u Los Angelesu, a posjetio ih je i otac. Ponosni otac tada je važan trenutak svojih triju ljepotica zabilježio i kamerom, a izvori tvrde kako je imao samo riječi hvale za svoje anđele.

Najstarija Sophia nedavno je otkrila javnosti kako je bilo odrastati uz poznatog oca. 'Ustajali bismo vrlo rano, već oko šest te morali napraviti 20 čučnjeva i trbušnjaka – iz nekog je razloga želio da budemo dobro istrenirane te nas je naučio i kako igrati golf, ali i obraniti se u slučaju napada', rekla je tada ljepotica, a njezine mlađe sestre prisjetile su se kako su to prozvale intenzivnim jutarnjim ritualom i iako bi ga odradile, nisu baš uvijek bile oduševljene.

Sestre Stallone, naime, jako su bliske i sve uglavnom rade zajedno kad god je to moguće. Tako su se izvrsno zabavile i snimajući ovaj editorijal, a glumom se ipak ne žele baviti te preferiraju modu. Čini se kako su neki brendovi već prepoznali njihov potencijal, a sigurni smo da će ponude stizati sa svih strana budući da zaista izgledaju prekrasno.