zgodne i ambiciozne

Prelijepe kćeri slavnog glumca osvajaju svijet

20.04.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Sophia, Sistine i Scarlet Stallone tri su predivne kćeri legendarnog Sylvester Stallonea i dijele gotovo sve, a sada su se pojavile i na najnovijoj naslovnici poznatog časopisa Harper’s Bazaar te progovorile kako je bilo odrastati uz planetarno popularnog oca

Nakon što su mnoge oduševile na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju, 20-godišnja Sophia, 18-godišnja Sistine te 14-godišnja Scarlet ponovno osvajaju modni svijet. Baš poput pravih diva, smiješe se s nove naslovnice američkog časopisa Harper’s Bazaar u plavoj, žutoj i ružičastoj toaleti. 

'Kada sam bila mala, uzimala sam tatin telefon i iz imenika uzimala brojeve poznatih, kao naprimjer broj Liama Hemswortha', priznaje najstarija Sophia, ali se isto tako prisjeća i kako ih je otac strogo trenirao iz dana u dan baš kao što smo ga navikli i gledati u većini njegovih filmova.

  • +2
Obitelj Stallone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ustajali bismo vrlo rano, već oko šest te morali napraviti 20 čučnjeva i trbušnjaka – iz nekog je razloga želio da budemo dobro istrenirane te nas je naučio i kako igrati golf, ali i obraniti se u slučaju napada', objašnjava dalje Sophia, a mlađa Sistine dodaje kako su to prozvali 'intenzivnim jutarnjim ritualom', i iako bi ga odradile, nisu baš uvijek bile oduševljene time.

Mnogi im predviđaju blistavu glumačku karijeru, ali sestre se s time ne slažu, iako je najmlađa Scarlet prije tri godine čak i odradila malu ulogu u očevu filmu 'Reach Me'.

'Doslovce sam imala samo jednu rečenicu za pročitati, a na kraju su i to srezali na pola. To je bilo ponižavajuće', govori Scarlet, a Sophia dodaje: 'Ne mislim da ijedna od nas ima gen za glumu.'

Iako neće otići u glumačke vode, prekrasne su se sestre pronašle u modnom svijetu. Samo tjedan dana nakon ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, Sophia i Sistine otputovale su u Milano. Ondje su se prošetale pistom noseći reviju modne kuće Dolce & Gabbana, a snimile su i kampanju za australsku marku Daily Edited koja proizvodi kožnu opremu. 

Čini se da su ih poznati tata i mama Jennifer Flavin odlično odgojili, a najvažnija je stvar, kažu, to što se sve dobro slažu i vrlo su bliske. Roditelji ih podržavaju u svemu što rade, a 70-godišnji glumac svojim kćerima uvijek daje najmudrije savjete. 

This is so cute!! 💗💗💗 #daughtersstallone

A post shared by FP For Sly Stallone's Girls ❤️ (@daughters.stallone) on

'Tata mi je dao savjet da govorim glasno i jasno te da se držim uspravno da ne padnem. On me ustvari i trenirao za hod u štiklama svaki dan po sat vremena da ne padnem kad ih prvi puta obujem', rekla je najmlađa Sylvesterova ljubimica Scarlet nakon što je oduševila pojavom na dodjeli prestižne filmske nagrade početkom godine.