NAKON GODINU DANA BRAKA

Kćer samozatajnog vlasnika Zare u slatkom iščekivanju prinove

17.10.2019 u 19:30

Bionic
Reading

Španjolski tabloid Hola! potvrdio je sretnu vijest. Marta Ortega, kćer samozatajnog milijardera u čijem se vlasništvu nalazi popularan high street brend Zara idućeg proljeća po drugi će put iskusiti čari majčinstva

Vjenčanje nasljedniice Zare, Marte Ortege, s bivšim modnim agentom Carlosom Torrettom bilo je jedno od najglamuroznijih, najelegantnijih i najekskluzivnijih događaja prošle godine. Uzvanici iz španjolskog visokog društva i modne industrije okupili su se na svečanoj ceremoniji vjenčanja kćeri vlasnika popularnog high street brenda uz međunarodne goste poput Athine Onassis.

Godinu dana kasnije, modna mogulica i njezin suprug, koji se pridružio odjelu Zarine e-trgovine, osim godišnjice braka imaju još jedan razlog za slavlje. Španjolski tabloid Hola! potvrdio je sretnu vijest: Marta Ortega iduće proljeće dočekati će svoje drugo dijete.

Iz prethodnog braka sa Sergiom Alvarezom, Marta ima šestogodišnjeg sina Amancija koji se s majčinim novim suprugom izvrsno slaže, što su imali priliku potvrditi u više navrata. S dolaskom Amancijevog malog brata ili sestre (spol još uvijek nije poznat), obiteljska sreća bit će potpuna.

  • +6
Marta Ortega Izvor: EPA / Autor: Cabalar

Ljubavna priča nasljednice španjolske kompanije Inditex i Carlosa započela je prije tri godine. Svoje prijateljstvo ubrzo su pretvorili u vezu kada su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Par dijeli mnoge zajedničke interese. Oboje su odrasli u svijetu mode – Carlos je sin španjolskog dizajnera Roberta Torrette. Oboje su visokoobrazovani – Marta ima međunarodnu diplomu sa Sveučilišta Regent's u Londonu, dok je Carlos diplomirao umjetnost i komunikacije na njujorškom sveučilištu Pace, no iznad svega ih dijeli obostrani osjećaj ljubavi i poštovanja.

Započevši ljubavnu vezu s Martom, Carlos se odlučio preseliti iz New Yorka, gdje je radio za prestižnu modnu agenciju, u Španjolsku kako ne bi vodili vezu na daljinu. Par trenutno živi na sjeveru Španjolske u neposrednoj blizini sjedišta Zarinog modnog carstva.