KATIE I JAMIE

Nakon četiri godine tajne veze odlučili da se više neće skrivati

18.05.2017 u 14:04

Bionic
Reading

Nakon što se Katie Holmes i službeno rastala od dugogodišnjeg supruga Toma Cruisea, okrenula se odgoju svoje djevojčice Suri, a onda je nakon nekog vremena u njezin život ušao glumac Jamie Foxx. Već posljednje četiri godine u tajnoj su ljubavnoj vezi, a nedavno su odlučili da se više ne žele skrivati

Nakon godina skrivanja Katie Holmes i Jamie Foxx shvatili su da se više ne žele tajno sastajati i smišljati načine na koje pobjeći budnom oku fotoreportera. Ljubavni sastanci na nepoznatim lokacijama traju već od 2013., a evo kako je zapravo sve počelo:

2004. godina

Jamie Foxx upoznaje Toma Cruisea  jer surađuju na filmu, a nedugo nakon toga saznaje se da su Tom i Katie u ljubavnoj vezi.

2006. godina

Dvije godine kasnije Tom i Katie vjenčali su se u talijanskom gradiću Braccianu, smještenom malo sjevernije od Rima. Obred vjenčanja obavljen je prema pravilima scijentologije, čiji je Tom Cruise vjerni sljedbenik dug niz godina. Iste te godine na svijet dolazi njihova kćerkica Suri i prvih nekoliko godina sve izgleda kao velika idila, no daleko je od toga.

2012. godina

Katie Holmes predaje papire za razvod, a jedan od razloga je i njegova velika privrženost scijentologiji, koju ona nikako nije mogla prihvatiti. Zatražila je i puno skrbništvo nad tada šestogodišnjom Suri.

A post shared by Me Taurian (@me_taurian) on

2013. godina

Upravo ove godine navodno počinje nova ljubavna veza poznate glumice. Iako je površno poznavala glumačkog kolegu Foxxa, njihov odnos postaje sve bliži. Jamie s druge strane iza sebe ima mnogo neuspješnih veza s raznim glumicama, poput Meagan Good i Fantasiom Barrino. Osim toga, otac je danas 23-godišnje Corinne te 8-godišnje Annalise, no nikada javnosti nije obznanio tko je majka djevojčica.

#daddydaughtertime just landed in Vegas... Bout to hit up the #iheartradio concert #loveunconditional

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

2015. godina

Tijekom dvije godine Katie i Jamie tajno se viđaju u stanovima i hotelima diljem New Yorka. Katie čak koristi  perike i šešire kako bi se sakrila od neželjenih pogleda te da javnost ne bi saznala za njezinu novu vezu.

2016. godina

Nakon uspješnog skrivanja tijekom dvije godine oboje se pojavljuju na koncertu Barbare Streisand u New Yorku, gdje je publiku zabavljao i sam Foxx . 'Jamie je netko kome Katie može vjerovati i s kim se može zabaviti. Od Jamieja sada dobiva sve što nije mogla dobiti od Toma', rekao je tada američkim novinarima izvor blizak glumici. U kolovozu iste te godine još uvijek javno nepotvrđen par zabavlja se u Meksiku, gdje Katie slavi 38. rođendan. Skrivali su se po luksuznim apartmanima poznatog turističkog odredišta Cabo San Lucas, a skupa su proslavili i Novu godinu u Miamiju, kada je jedan od prijatelja para rekao: 'Vrlo su ozbiljni, a i Suri je svjesna ozbiljnosti tog odnosa.'

My sweetie 💕💕💕💕💕💕💕 #love #beach #gratitude

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

2017. godina

U travnju ove godine prvi put uspjeli su ih slikati skupa u jednom od njujorških restorana. Iako oboje nikada nisu htjeli komentirati medijska nagađanja o ljubavnoj vezi, izvori su za E!News sada ispričali da to nije nikakva tajna među njihovim prijateljima.

Čini se kako je napokon došlo vrijeme da i javno uživaju u svojoj ljubavi. Tako je lijepa Katie prije nekoliko tjedana otputovala u Pariz kako bi bila s 49-godišnjim glumcem koji je tamo nakon Dubrovnika snimao film o Robinu Hoodu. Izvori koji su ih tada viđali zajedno tvrde da je ona često dolazila na set, a skupa bi i večerali te odsjedali u jednom od luksuznih hotela. Osim toga, izvori su sigurni kako će par uskoro i javno progovoriti o ovoj dugogodišnjoj romansi.