25. ožujka

Kawasaki 3P - Objavljeni gosti i satnica koncerta u Domu sportova

23.03.2017 u 14:27

Bionic
Reading

U subotu, 25. ožujka Kawasaki 3P okupirat će Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova praćeni gostima od kojih će neki po prvi put nastupiti na velikoj pozornici

Kawasakiju će se na pozornici pridružiti Divine Vixens i orkestar 8 Problema, a uloga Maria Kovača ostat će neotkrivena do koncerta.

Divine Vixens je grupa iz Zagreba, koja se bavi svim vrstama performansa vezanih za kabaret i burlesku, a djeluje u sklopu Studija Paradox , gdje održavaju tečajeve, radionice ali i show nastupe. Ova skupina okuplja sve zaljubljenike u ovu zanimljivu umjetničku formu i zalaže se za razvoj kabaretske i burlesque scene u Zagrebu i šire.

Puhački orkestar 8 Problema publika je zapazila na prošlotjednoj proslavi rođendana Kawasakija na Cvjetnom trgu. Ova skupina mladih glazbenika iz Međimurja već je jednom nastupila s bendom, ali je u Domu sportova čeka pravi, velik ispit za kojeg vježbaju već dugo vremena.

Vrata Male dvorane otvorit će se u subotu u 20:00. Kawasaki i gosti će na pozornicu izaći oko 21:30 i odsvirati set duži od dva sata.

Ulaznice Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, a na sam dan koncerta koštat će 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Dancing Bear, Gundulićeva 7, Zagreb
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr