OSVOJIO JE NJENO SRCE

Katie Holmes prvi se put pojavila s novim dečkom i ne krije koliko je sretna i zaljubljena

27.05.2022 u 12:28

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes nakon razvoda od supruga Toma Cruisea s kojim dijeli kćer Suri nekoliko je puta tražila ljubavnu sreću, a izgleda da ju je sada konačno našla uz glazbenika Bobbyja Wootena III. Novi par pojavio se na jednom službenom druženju u New Yorku te se nisu odvajali jedno od drugoga

Nakon što su nedavno zamijećeni u šetnji Manhattanom, Katie Holmes odlučila je svog novog dečka, 33-godišnjeg glazbenika Bobbyja Wootena III. dovesti na jedno službeno događanje prepuno novinara i svima pokazati koliko je istinski zaljubljena.

Simpatična Katie nije se odvajala od novog odabranika te su spremno pozirali zajedno, a koliko mu je naklonjena pokazala je zagrljajima, poljupcima i dodirima.

Dok je glumica odabrala žutu haljinu koja je bila odličan kontrast njezinu tamnom tenu i kosi, Bobby se opredijelio za smaragdno odijelo u kombinaciji s crnom košuljom.

  • +2
Katie Holmes i Bobby Wooten III Izvor: Profimedia / Autor: Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia

Inače, Bobby je izuzetno talentirani glazbenik, kompozitor i basist. Za svoj je rad nagrađen i prestižnom nagradom Grammy, a impresivno je to da je samouki basist.

Rad sa svjetski poznatim zvijezdama nije mu novost. Surađivao je između ostalog s Jennifer Lopez, Macom Millerom i Jennifer Hudson. Aktivan je i na Broadwayu te predaje na prestižnom njujorškom sveučilištu NYU.