LIJEPA GLUMICA

Zaljubljena do neba: Tko je novi dečko kojeg ljubi Katie Holmes?

30.04.2022 u 12:41

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes čiju je karijeru obilježila uloga u nekad popularnoj hit seriji 'Dawson's Creek, ovih se dana ne odvaja od novog dečka

Kako je objavio People, zgodna brineta koja iz braka s Tomom Cruiseom ima kćer Suri, već se neko vrijeme viđa s novim dečkom.

Glumica (43) je viđena kako se ljubi i drži za ruke s glazbenikom Bobbyjem Wootenom III u New Yorku gdje živi.

Holmes i Wooten nisu skidali osmijeh s lica dok su šetali ruku pod ruku, oboje u ležernim kombinacijama.

Zvijezda filma 'Batman Begins', izgledala je bez greške u kombinezonu i bijeloj košulji, a cool look zaokružila plavim kardiganom, bijelim tenisicama i sunčanim naočalama.

NA PREMIJERI

Katie Holmes zadivila u elegantnom izdanju i dokazala kako bijela haljina nije rezervirana samo za ljeto

Pogledaj galeriju

Wooten je nosio plavi sako, tamne hlače, bijele tenisice i sunčane naočale.

Nakon raspada braka s Cruiseom, Holmes su povezivali i s Jamiejem Foxxom nekoliko godina, prije nego što su se rastali 2019. Mediji su je povezivali i s poznatim chefom Emiliom Vitolom. Glumica i Vitolo (34) prvi put su viđeni početkom rujna 2020., kada su uočeni na spoju u njegovom obiteljskom restoranu u New Yorku, 'Emilio's Ballato'.

Inače, Bobby Wooten III, kako piše People, hvaljeni je basist i glazbenik rodom iz Chicaga, a surađivao je između ostalog i s Jennifer Lopez, Macom Millerom i Jennifer Hudson.

Radio je i na seriji 'Empire', ali i s brendovima poput Google, Reebok, Nike...

Wooten se pojavio i u dokumentarcu Davida Byrnea 'American Utopia' koji je 2020. režirao Spike Lee koji se temelji na predstavi na Broadwayu prema istoimenom albumu i turneji glazbenika Talking Headsa. Trenutačno je angažiran u mjuziklu Moulin Rouge!, a nedavno je svirao na Coachelli s Carly Rae Jepsen.