BOBBY WOOTEN III

Evo tko je svestrani 33-godišnjak koji je osvojio srce Katie Holmes i vratio joj osmijeh na lice

04.05.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana glumica Katie Holmes ponosno se prošetala New Yorkom u pratnji novog dečka Bobbyja Wootena III. Par se nije libio pokazati koliko su prisni i sretni zajedno, a sada se svi pitaju tko je misteriozni talentirani glazbenik

Nakon propalog braka s Tomom Cruiseom, s kojim je dobila kćer Suri, Katie Holmes nekoliko je godina u tajnosti hodala s glumcem Jamiejem Foxxom. Baš kada je došlo vrijeme da se oslobode skrivanja te kada kontroverzni ugovor koji je morala potpisati nakon razvoda više nije stajao na putu njezinoj sreći, par je prekinuo.

Foxx se okrenuo partijanju, okružio se brojnim mlađahnim i atraktivnim ženama, a Holmes je godinu dana nakon prekida zainteresirao mlađahni chef s Manhattana Emilio Vitolo Jr. Zajedno su bili svega osam mjeseci, a kuhar talijanskog podrijetla upoznao je i Suri. Pa ipak, veza nije uspjela, a navodno je 33-godišnji Emilio imao druge prioritete u tom periodu života.

‘Bilo je lijepo dok je trajalo, ali jednostavno nisu na istoj valnoj duljini. Trenutno imaju različite prioritete. Nisu ostali u lošim odnosima i nema nikakvih zamjeranja’, navodio je svojedobno magazin People.

Gotovo dvije godine kasnije Holmes ponovno gledamo poletnu, sretnu i čini se jako zaljubljenu. Barem tako pokazuju fotografije nastale proteklog vikenda, kada je 43-godišnja Amerikanka snimljena u šetnji s deset godina mlađim glazbenikom Bobbyjem Wootenom III. Snimljeni su tijekom odlaska u muzej Guggenheim, a potom u opuštenoj šetnji Central parkom. U jednom trenutku su se poljubili, ne mareći za fotoreportere magazina People.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pa tko je misteriozni, a opet vrlo svestran i utjecajan muzičar Bobby?

Iako njegova djela puno govore o njegovoj uspješnoj karijeri, šira javnost za njegovo je ime čula tek sada, kada je prohodao s holivudskom glumicom. On je talentirani muzičar, producent, kompozitor i basist. Za svoj je rad nagrađen i prestižnom nagradom Grammy, a impresivno je to da je samouki basist.

‘Svirati bas u potpunosti sam naučio sam i to učeći na pjesmama na kojima sam ja htio, a bile su to stvari Stevieja Wondera i Motowna. Svirao bih svakog tjedna u crkvi, a sve do fakulteta nisam pohađao satove basa’, pohvalio se nedavno u jednom intervjuu.

Glazba mu je jednostavno u krvi. Njegov otac bio je glazbeni producent i profesor glazbe, a djed osnivač koralnog ansambla Wooten. Bobby je rođen u New Jerseyju, ali je odgojen i odrastao u Chicagu. Naime njegov otac otišao je ondje proširiti obiteljski posao te pronašao svoj dom. Međutim put je mladog Wootena III ponovno doveo u New York te danas predaje na prestižnom sveučilištu NYU.

Bobby je i samozatajna zvijezda Broadwaya

Dospjeti na Broadway za mnoge je glazbenike, glumce i plesače veliki san, a Wooten III je uspio u tome. Već drugu godinu zaredom svira bas u mjuziklu 'Moulin Rouge'.Također, svirao je gitaru, pjevao i plesao u mjuziklu Davida Byrnea 'American Utopia’, a koji je završio s prikazivanjem početkom prošlog mjeseca.

Bobby Wooten III Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Posljednji put na sceni publika ga je imala prilike vidjeti na ovogodišnjoj Coachelli, kad je svirao s Carly Rae Jepsen. Rad sa svjetski poznatim zvijezdama nije mu novost. Surađivao je između ostalog s Jennifer Lopez, Macom Millerom i Jennifer Hudson.

Povijest njegova naroda jako mu je bitna

Talentirani basist u slobodno vrijeme posvećuje mnogo vremena i pažnje promociji pokreta Black lives matter te povijesti afroameričkog naroda. Pokazao je to kratkim videom na Instagramu, u kojem je pokušao dočarati koliko su neke činjenice o rasnim podjelama izmijenjene tijekom povijesti.