SLAVNA OSKAROVKA

Kate Winslet o bogatstvu: 'Vučem korijene iz radničke klase, a moja djeca nemaju nikakve privilegije zbog mog statusa ili novca'

16.07.2019 u 15:26

Bionic
Reading

Zvijezda 'Titanica' u svom posljednjem radijskom intervjuu progovorila je o financijskoj situaciji u svojoj obitelji, otkrila da je sretna što nije odrastala u bogatstvu i izobilju te zašto djecu odgaja da budu skromni i jednostavni

Kate Winslet, oskarovka i zvijezda legendarnog filma 'Titanic' danas je na listi najplaćenijih glumica svijeta, no nije uvijek bila tako imućna. Slavna glumica prisjetila se u intervjuu za Radio Times svog odrastanja u radničkoj obitelji koja nikada nije imala dovoljno sredstava za prelagodan život.

'U mojoj obitelji zapravo nikad nije bilo novaca, ali uvijek sam se osjećala sretnom, ispunjenom, voljenom i zadovoljnom. Bili smo skladna obitelj. Moji korijeni su iz radničke klase', prisjetila se Winslet, a onda rekla nešto što je mnoge zbunilo.

'Bila bih uzrujana i zgrožena da dolazim iz dobrostojeće ili kraljevske obitelji', kazala je Winslet čije se današnje bogatstvo procjenjuje na 62 milijuna funti. Također valja napomenuti da Kate stanuje u luksuznoj vili u Sussexu čija je vrijednost 4,1 milijuna funti.

Njezin otac Robert Winslet bio je glumac koji je prihvaćao manje uloge kako bi prehranio obitelj, a majka Sally radila je kao dadilja i konobarica.

'Uvijek smo odlazili na godišnje odmore zajedno automobilom, kampirali smo i spavali u šatoru diljem Francuske i Engleske. Nikada nigdje nismo otišli zrakoplovom zajedno', prisjetila se Kate koja je svojim roditeljima bila jedna od četvero djece.

  • +5
Kate Winslet i Leonardo DiCaprio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo zbog toga i Kate svoju djecu odgaja da budu skromni, jednostavni i da cijene male stvari.

'Ljudi mi nikad ne vjeruju, ali moja djeca nemaju nikakve privilegije zbog mog statusa ili novca. Ne živimo tako. Oni su skromni, razumni ljudi', naglasila je Kate koja iz prvog braka s Jimom Threapletonom ima 18-godišnju kćer Miu, 15-godišnjeg sina Joea dobila je u braku sa Samom Mendesom, a iz sadašnjeg braka s Edwardom Abelom Smithom ima petogodišnjeg sina Beara.