ŠTO LJUĆI TO BOLJI

Kate Middleton otkrila kako njena kćer obožava pikantan curry

03.10.2019 u 17:04

Bionic
Reading

Princeza Charlotte za razliku od mnogih Britanaca voli ljutu hranu što ponekad stvara probleme kad je na dnevnom meniju curry

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton nedavno je priznala kako niti jedan član njene obitelji nema isti ukus kad je u pitanju ljutina hrane, pa je prilično teško napraviti kari s kojim su svi zadovoljni. Na primjer, četverogodišnja princeza Charlotte obožava vrlo pikantan curry.

Kate Middleton i princ William u posjetu Centru Aga Khan Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton razgovarala je s chefom Mahmoodom Ahmedom i pobjednikom MasterChefa 2017. tijekom posjeta Centru Aga Khan u Londonu. I ona sama sklonija je ljutoj hrani za razliku od muža.

Razlog za razgovor o pikantnoj hrani je skoro putovanje Kate Middleton i princa Williama u Pakistan gdje se vesele kušati razne delicije.

Vojvotkinja je za posjet Centru Aga Khan odjenula tirkiznu haljinu Amande Ross i remen boje smaragda. Izgled je dopunila naušnicama pakistanske dizajnerice Zeen.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia