U IDENTIČNOM IZDANJU

Tko tu koga kopira? Najbolje odjevena kraljica ideju za stajling posudila od Kate Middleton

21.09.2019 u 15:15

Bionic
Reading

Ljubičasta boja, kunu se modni kritičari, bit će vodeća boja sezone, a to vrlo dobro zna i nizozemska kraljica Maxima, koja nas svojim nepogrešivim modnim odabirima gotovo nikad ne razočara. No, mnogi nisu mogli ne primijetiti sličnost između Maximina posljednjeg stajlinga i onog koji je nedavno nosila vojvotkinja Kate Middleton

Kraljica Maxima, kao članica nizozemskog Odbora za poduzetništvo, sudjelovala je u brojnim raspravama o rastu tijekom regionalnog sastanka NLGroeit u Apeldoornu, platformi na kojoj poduzetnici pomažu jedni drugima kako bi napredovali.

Lijepa kraljica, koja slovi za najbolje odjevenu kraljicu, redovito svojim stajlinzima ostavlja bez daha, no ovog puta modni stručnjaci su primijetili kako je 48-godišnja kraljica inspiraciju za stajling pronašla u 10 godina mlađoj britanskoj vojvotkinji Kate Middleton.

Maxima je u Apeldoornu plijenila pažnju u efektnoj i vrlo elegantoj odjevnoj kombinaciji u trendi ljubičastoj boji koja se sastoji od točkaste bluze dugih rukava, kožnih culotte hlača i štikli u istoj nijansi koje je lijepa kraljica uskladila s torbicom.

  • +5
Kraljica Maxima od Nizozemske Izvor: Profimedia / Autor: NN

Gotovo identičan stajling imali smo prilike vidjeti prije samo dva dana na vojvotkinji Kate Middleton koju su fotografi uslikali tijekom službenog posjeta Centru za zdravstveni razvoj u Londonu.

Baš kao i nizozemska kraljica, vojvotkinja od Cambridgea nosila je toga dana elegantne culotteice, točkastu bluzu na duge rukave i salonke na petu, a jedina vidljiva razlika u stajlingu kraljice i vojvotkinje je u boji.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Ian Vogler/Daily Mirror

Je li nizozemska kraljica iskopirala stajling Kate Middleton ili je slučaj tek o pukoj slučajnosti, teško je reći.