OTKRIO PRIJATELJ

Kate Middleton oduvijek je sanjala o velikoj obitelji i životu na selu, no život ponekad piše drugačije priče

04.01.2022 u 06:34

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana uoči njezinog okruglog, 40. rođendana, anonimni prijatelj Kate Middleton otkrio je neke zanimljivosti iz njezinog života prije negoli je u njezin život ušetao budući britanski kralj

Kate Middleton nikada nije sanjala o tome da postane slavna. Jedino što je željela miran je obiteljski život na selu, barem tako tvrdi anonimni prijatelj, koji se za britanski The Sun raspričao uoči njezinog 40. rođendana, koji će obilježiti 9. siječnja.

U njezinom se slučaju snovi nisu ostvarili, budući da je, nakon udaje princa Williama postala jedna od najpoznatijih žena svijeta, iako to i nije željela. Umjesto mirnog života na selu, Kate Middleton s obitelji danas živi na relaciji između Anmer Halla u Norfolku i Kensingtonske palače u središtu Londona.

'Sve o čemu je Catherine ikada maštala bila je kuća na selu, puno djece i pasa. Nikada nije željela imati uspješnu karijeru ili postati poznata. Obitelj joj je iznimno važna, a majčinstvo je nešto što je najviše ispunjava. Sada kada je ispunila taj dio svojih snova, ima vremena okrenuti se ulozi koju ima u kraljevskoj obitelji', otkrio je anonimni prijatelj kraljevskoj dopisnici Emily Andrews.

No, Kate se morala prilagoditi novoj ulozi, a svjesna je i da izgled na to puno utječe. Njezina ljepota ide tome u prilog kao i dobar odabir odjeće i obuće, zbog čega je smatraju jednom od najglamuroznijih žena na svijetu.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jack Hill/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

A cijela priča o njezinim neostvarenim snovima došla je nekako u pravi tren, uoči njezinog 40. rođendana koji će, prema nekim naznakama, proći jednako kao i ovogodišnji božićni blagdani - u krugu obitelji i bliskih prijatelja, bez ikakvih velikih zabava. Naime, ove su godine ona i princ William propustili kraljičinu tradicionalnu božićnu zabavu u Sandringhamu, nakon što je kraljica, u strahu od širenja Omikrona, odlučila sve prebaciti u dvorac Windsor.

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju

Kate i William odavno su donijeli odluku da će blagdane provesti u Norfolku, stoga su Božić s djecom proveli s njezinim roditeljima u Anmer Hallu, gdje imaju vikendicu.

Kako je otkrio izvor za britanski Mail on Sunday, intimna će biti i proslava njezinog okruglog rođendana. 'Nije se željela ničime razmetati, jer to jednostavno nije njezin stil.'