MEG BELLAMY

Kate Middleton iz nove 'Krune': 'Prije ovoga mogla sam si priuštiti samo odjeću iz Primarka'

06.12.2023 u 12:22

Bionic
Reading

Meg Bellamy, glumica koja se proslavila po ulozi mlade Kate Middleton u novoj sezoni serije 'Kruna', otkrila je kako je donedavno kupovala isključivo u high street modnim trgovinama

Glumica Meg Bellamy jedna je od rijetkih koja je ostvarila snove i doslovno preko noći postala zvijezda. Za sve je zaslužna uloga mlade Kate Middleton u posljednjoj sezoni Netflixove serije 'Kruna', koju je dobila nedugo nakon završetka glumačke akademije.

Vogue je s njom razgovarao u satima uoči izlaska na crveni tepih i premijeru sezone, iskustvo koje će doživjeti tek drugi puta u svom životu.

'Cijelo sam jutro provela pakirajući se jer me čeka gust raspored intervjua. Bilo je malo više strke nego glamura, bojim se', rekla je nervozno pa opisala kako je u dobi od 21 iznenada postati zvijezda crvenog tepiha:

  • +3
Meg Bellamy Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

'Jako sam nervozna. Najviše u trenutku kad izađem iz auta i zabljesnu me fotoaparati. Navikli smo snimati u tihom i sigurnom okruženju i imati ovoliku pažnju je nadrealno. Pretpostavljam da je to trenutak koji smo svi čekali.'

Za ovu prigodu stigla joj je unikatna haljina Valentina, krojena po mjeri i samo za ovu prigodu. Uska haljina krem boje pravi je klasik filmskih zvijezda koji odiše minimalizmom i luksuzom, a svoj stajling zaokružila je Malone Souliers cipelama i nakitom od Messike.

'Tako je divna i udobna. Jednostavna, prekrasna, elegantna - osjećam se jako samopouzdano u njoj', rekla je skromna Bellamy pa priznala da joj je nošenje komada visoke modne jedna od najvećih promjena u životu.

Naime, s obzirom na to da je donedavno bila studentica, nosila je jednostavnu, svakodnevnu odjeću po pristupačnim cijenama.

Meg Bellamy Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

'Moj odnos s modom brzo se razvijao u proteklih 12 mjeseci, ali više s aspekta pristupa luksuznim komadima. Morate se sjetiti da sam prije svega ovoga nosila školsku uniformu i mogla sam si priuštiti samo high-street brendove poput Primarka!'

Osim nošenju luksuznih brendova, otkrila je kako je u budućnosti najviše veseli upoznati glumicu Oliviju Colman, koja je u seriji glumila kraljicu Elizabetu. Priznala je i kako ne vjeruje da će Kate Middleton pogledati seriju i donijeti sud o njenom nastupu.

'Mislim da ne bih gledala seriju o vlastitom životu. Vidjela bih sve iz posve drugačijeg kuta.'

skupocjeni nakit

Kate Middleton elegantan stajling začinila dijamantima princeze Diane

Pogledaj galeriju