Meg Bellamy

Kako je Kate Middleton promijenila život mlade glumice iz serije 'Kruna'?

20.11.2023 u 17:00

Meg Bellamy

Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

21-godišnja glumica nije očekivala to će uloga u Netflixovoj uspješnici toliko utjecati na njezin život. Osim što posljednje dane može čitati reakcije obožavatelja na svoj nastup u posljednjoj sezoni serije, mlada Meg Bellamy potpisala je ugovor s Diorom nakon što je zablistala na Pariškom tjednu mode u rujnu, kada je bila njihova gošća

Otkako je Kate Middleton ušla u život Meg Bellamy, 21-godišnjakinji se život posve promijenio… Prošle godine objavljeno je da je uloga mlade Kate u seriji 'Kruna' pripala dotad nepoznatoj glumici, a taj angažman sigurno će pamtiti cijeli život. Privukla je zanimanje utjecajnih imena u svijetu glume, no i modni svijet luduje za njom.

Glumica se već pojavila na nekoliko modnih revija i različitih gala događanja te pokazala svoj istančani ukus servirajući zanimljive modne kombinacije.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Iako možemo vidjeti da hoda već utabanim stopama princeze od Walesa kao ikone stila, ona stvara vlastiti imidž birajući jednostavnost sa chic crnom odjećom, a ponekad iznenadi i smjelijim outfitima, kakve si princeza ne bi nikad dopustila.

'Stajali su u redu za Meg, jer ona glumi najpoznatiju ženu na svijetu u globalno poznatoj televizijskoj drami, tako da mnoge izdavačke kuće i brendovi žele nešto od toga', otkriva DailyMail te prenosi vijesti o velikim projektima koji očekuju 21-godišnju Britanku.

Naime nedavno je potpisala ugovor i postala novo zaštitno lice Diora.

Simpatičnu glumicu s jamicama u obrazima uočili su i iz drugih luksuznih brendova, povezavši njezinu urođenu eleganciju s činjenicom da je u očima javnosti poznata i kao 'Kate Middleton s malih ekrana'. Budući da suradnja s Middleton nije ostvariva, mnogi žele iskoristiti bar mogućnost suradnje s njezinom televizijskom inačicom.

'Ona je potpuna nepoznata osoba, ali je tretiraju kao Kate, princezu s A liste', komentirao je izvor.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia