IZ SANDRINGHAMA

Poseban razlog: Princ William i Kate Middleton fanovima poslali fotku svoje djece

03.04.2023 u 12:28

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa, baš kao i većina najuže kraljevske obitelji, spadaju u one koji su Božić obavezno provodili u Sandringhamu, a tradiciju su nastavili i nakon smrti kraljice Elizabete II

Tijekom godine, obitelj Kate Middleton i princa Williama primaju brojne poruke najvjernijih obožavatelja, koji im šalju blagoslove i lijepe riječi povodom posebnih trenutaka u njihovim životima, a na neke od njih kraljevska obitelj često odgovori osobnim porukama.

Tako se proteklog vikenda na Instagram profilu osobe koja se naziva Duchess of Wonderland, odnosno vojvotkinja iz Zemlje čuda, pohvalila kako je dobila osobnu poruku od princa Williama i Kate Middleton i to nakon što je ona sama poslala kraljevskom paru poruku za Božić.

U dobivenom odgovoru, obožavateljica je dobila fotografiju na kojoj su William i Kate zajedno s djecom - prinčevima Georgeom i Louisom i princezom Charlotte. Riječ je o fotografiji nastaloj na Božić, kada je cijela obitelj otišla na misu.

Pored fotografije tu je bila i poruka u kojoj je stajalo: ‘Hvala vam na prekrasnoj božićnoj poruci koju ste poslali princu i princezi od Walesa, princu Georgu, princezi Charlotte i princu Louisu. Njihova Kraljevska Visočanstva su vam vrlo zahvalna i šalju vam najbolje želje i sretnu Novu godinu.’

Pojavljivanje u Sandringhamu tijekom proteklih božićnih blagdana bilo je posebno za cijelu kraljevsku obitelj, budući da je to bio prvi Božić od smrti kraljice Elizabete II, a za Kate i Williama bio je dodatno važan budući da je to bio prvi Božić kada im se u kraljevskoj tradiciji pridružio i najmlađi Louis.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS JACKSON / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Ova tradicija, okupljanja kraljevske obitelji u Sandringhamu, krenula je 1988. godine u doba kada se dvorac Windsor renovirao, a ono po čemu je to bilo posebno je što se cijela kraljevska obitelj obavezno šetala do crkve, prije mise, kako bi pozdravila okupljene obožavatelje.

Oni najmlađi članovi kraljevske obitelji pridružuju im se tek kada malo stasaju, no i to ovisi o mnogim faktorima. Tako je princ William imao samo 5 godina kada je prvi put prošetao s obitelji, a njegov brat, princ Harry 7.