obiteljska fotografija

Kate i William objavili božićnu čestitku, a jedan detalj posebno je privukao pažnju

10.12.2023 u 10:35

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa objavili su ovogodišnju obiteljsku božićnu čestitku i, naravno, izazvali opće oduševljenje. A ono što je mnogima najviše upalo u oči je činjenica koliko su prinčevi George i Louis te princeza Charlotte narasli

'Naša obiteljska božićna čestitka za 2023.,' napisali su princ i princeza od Walesa na svom zajedničkom Instagram profilu te dodali emotikon božićnog drvca i srca. Poruka je bila uz lijepu i decentnu crno-bijelu fotografiju peteročlane obitelji.

Za obiteljski portret koji se željno iščekivao peteročlana obitelj – koja uz Kate i Williama uključuje 10-godišnjeg princa Georgea, 8-godišnju princezu Charlotte, te 5-godišnjeg princa Louisa, – čak se i modno uparila se s bijelim košuljama i tamnim hlačama. Preslatka princeza Charlotte baš kao i njezina mama Kate nosila je traperice dok su dečki i tata nosili tamne hlače.

Fotografija je vrlo brzo privukla pažnju brojnih obožavatelja kraljevske obitelji, a mnogi su primijetili koliki su 'mali' članovi obitelji narasli. 'Sjajna obiteljska fotografija, ne mogu shvatiti koliko brzo djeca rastu', napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: 'Sjećam se kad su sve ove bebe rođene! Pogledajte kako su sada odrasli.'

Jedan obožavatelj spomenuo je i kako princeza Charlotte 'kao kraljica Elizabeta u mladim danima'. 'Charlotte ima plemenitost i ženstvenost pokojne kraljice Elizabete', pisali su. 'Tako lijepo. George je tako visok!! Charlotte je mala kraljica Elizabeta,' bio je jedna od komentara.

Podsjetimo, kraljica Elizabeta II preminula je u rujnu 2022. Imala je 96 godina. A ova kraljevska obiteljska božićna čestitka dolazi nakon knjige novinara Omida Scobieja u kojoj se, zbog tiskarske pogreške, navodi da je Middleton jedna od članova kraljevske obitelji koja je izazvala zabrinutost zbog boje kože prvorođenog djeteta Meghan Markle i princa Harryja.

Ni Kate ni William nisu se javno pozabavili tvrdnjama u knjizi, u kojoj se kralj Charles III također navodi kao drugi član kraljevske obitelji koji je dao 'rasističke' primjedbe.

  • +8
Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, izvor je prošlog tjedna tvrdio da su se William i Charles sastali prošlog tjedna kako bi razgovarali o planu kako se nositi s tužbama, uključujući potencijalne pravne radnje.

'Rasprave se vode i nastavit ćemo te razgovore ovaj tjedan', rekao je kraljevski insajder za Telegraph.

'Razgovori će se voditi i odluke će se donositi s pažnjom, vremenom i profesionalizmom, a ne žuriti tijekom vikenda,' dodao je izvor.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'