razigrani dječačić

Ugasio sestri svijeću: Nestašni princ Louis ponovno je bio zvijezda kraljevskog okupljanja

09.12.2023 u 10:38

Bionic
Reading

Princ Louis poznat je po svojim nestašlucima na kraljevskim događajima. Najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton redovito privuče pozornost svojim ponašanjem i izrazima lica, a iznimka nije bio ni Louisov dolazak na tradicionalni božićni koncert u Londonu

Kate Middleton još jedanput je ugostila članove kraljevske obitelji i posebne uzvanike na trećem koncertu božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji. Ove godine obitelji se pridružio i razigrani princ Louis, a stigli su i brojni drugi članovi obitelji.

Louis, princeza Charlotte i princ George izgledali su neodoljivo u kaputićima dok su držali roditelje za ruke na svečanom događaju. Dobro odgojena djeca donijela su pisma koja su slali manje sretnoj djeci za Božić.

  • +8
Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, petogodišnji princ Louis na koncertu božićnih pjesama Together at Christmas nije izdržao bez nestašluka. Nakon službenog dijela pokazao je svoju dječje drsku i nestašnu stranu dok je neodoljivi trojac držao svijeće. Stariji brat George i sestra Charlotte bili su znatno mirniji od Louisa, iako nisu odoljeli došaptavanju na godišnjem događaju u Westminsterskoj opatiji koji je organizirala njihova mama Kate Middleton.

  • +12
Božićni koncert u Westminsterskoj palači, 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali neodoljiv i nestašan princ nije izdržao te se nagnuo i zaigrano puhnuo i ugasio svijeću svoje starije sestre, princeze Charlotte, dok se princeza Kate smijala. A preslatka princeza Charlotte također nije izdržala te je prasnula je u smijeh.

No, ovo nije prvi put da je princ Louis privukao pozornost svojim nestašlucima. Ranije ove godine, priredio je show za kraljevske obožavatelje dok je bio na balkonu Buckinghamske palače. Tada je viđen je kako pravi grimase, pokriva uši i rasteže ruke dok je stajao na balkonu Buckinghamske palače tijekom leta RAF-a.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / I-IMAGES / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'