OVO ĆE BITI ZANIMLJIVO

Kate i William namjeravaju stati na kraj nagađanjima - može li ih ovaj potez spasiti?

16.03.2024 u 22:06

Bionic
Reading

Sve glasnija šuškanja i nagađanja o problemima u njihovom braku potresla su Kate Middleton i princa Williama do te mjere da već smišljaju čime bi mogli spasiti što se spasiti da

Prema riječima prijatelja bliskih princu i princezi od Walesa, trenutno najpoznatiji britanski par na svijetu navodno namjerava objaviti novu fotografiju kako bi bar donekle spasili cijelu situaciju koja je nastala nakon fotografije objavljene za Majčin dan, a za koju je Kate Middleton priznala da je osobno digitalno manipulirala istom.

Novu fotografiju bi ona i William trebali objaviti idućeg mjeseca, kako bi obilježili rođendan princa Louisa, a navodno će, jednog dana kada se napokon 'ukaže' u javnosti, svoje angažmane mogla iskoristiti kako bi progovorila o zdravstvenim problemima, što javnost posebno zanima.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Budući da princeza zapravo i nije viđena otkako je 16. siječnja bila podvrgnuta operaciji abdomena, sve to dovelo je do pravog kaosa kojeg su izazvala nagađanja o njezinom nepoznatom zdravstvenom stanju.

Nakon što je prije nekoliko dana snimljena u automobilu s majkom, za što su mnogi ustvrdili kako je riječ o njezinoj dvojnici, a potom se doznalo i da je fotografija na kojoj pozira s djecom, objavljena za Majčin dan, obrađena, za što je na kraju krivicu preuzela upravo sama Kate Middleton, stigla je još jedna fotografija.

  • +2
Princ William na dodjeli nagrada Diana Legacy Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia

Riječ je o paparazzo fotografiji na kojoj William i Kate automobilom napuštaju dvorac Windsor, no ne samo da se ne vidi njezino lice, budući da gleda kroz prozor, već je i zid na fotografiji različit, zbog čega su krenula nagađanja o još jednoj prevari.

A onda su mnogi zamijetili kako na dotičnoj fotografiji objavljenoj za Majčin dan Kate ne nosi ni vjenčani ni zaručnički prsten, zbog čega su krenula šuškanja o problemima u njihovom braku.

Unatoč svemu, obožavatelji očekuju da će se Kate i William držati tradicije oko objavljivanja nove fotografije povodom rođendana svoje djece, a sljedeći će biti onaj princa Louisa 23. travnja.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako oko svega nije donesena čvrsta odluka, niti je palača takvo što potvrdila, pretpostavlja se da će na taj način pokušati smiriti histeriju koja je nastala oko Kateina zdravlja.

'Oni će htjeti biti jasniji i otvoreniji, no učinit će to tek kada se budu osjećali spremni. To će biti njezina odluka. Neće ih se požurivati', ustvrdio je prijatelj blizak paru.