OBIŠLI NIZ IMANJA

Kate i princ William preselit će se kako bi bili bliže kraljici, čak traže i škole u tom području

04.04.2022 u 14:32

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa svojih troje djece trenutno žive u Kensingtonskoj palači u Londonu, a sada žele biti bliže kraljici Elizabeti II. koja je preteklih mjeseci imala više zdravstvenih problema uključujući i to da je bolovala od Covida-19, što je očito prevagnulo kod odluke Cambridgeovih o promijeni adrese

Izvori tvrde da je par obišao više imanja, uključujući Frogmore Cottage (poznato kao mjesto svadbene zabave princa Harryja i Meghan Markle). Moguće je i da se presele u jednu od manjih zgrada - Adelaide Cottage, smještenu u srcu Home Parka u Windsoru. Također je rečeno da su razgledali škole u Buckinghamshireu, Windsoru i Surreyu nakon što su razgledali školu Lambrook, u Ascotu.

Ranije ovog mjeseca objavljeno je da je kraljica odlučila učiniti dvorac Windsor svojim stalnim domom i glavnom rezidencijom. Izvor je za The Sun rekao da potreba da se vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea presele u Windsor 'sve više' raste jer Andrew 'provodi puno vremena s kraljicom' pa kod ostalih članova kraljevske obitelji postoje strahovi da unatoč tome što je razriješen svih kraljevskih dužnosti u siječnju, koristi svoju bliskost s kraljicom da joj se umili i kao odskočnu dasku natrag u javni život.

  • +3
Kate Middleton, princ William Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Prinčevi Charles i William izrazili su zabrinutost zbog te situacije i ne žele da ne želi da se takve situacije ponavljaju. Bili su zgroženi i zaprepašteni Andrewovom ulogom na misi zadušnici za princa Philipa upriličenoj u Westminsterskoj opatiji krajem ožujka. Podsjetimo, osramoćeni vojvoda od Yorka upleten u skandal zbog svojih veza s ozloglašenim Epsteinom, tada je kraljicu Elizabete II otpratio do njezina mjesta u prvom redu, a očekivalo se da će svećenik odvesti kraljicu na njezino mjesto.

  • +9
Misa zadušnica za princa Philipa Izvor: Profimedia / Autor: Mischa Schoemaker / AFP / Profimedia