NA MISI ZADUŠNICI ZA PRINCA PHILIPA

George i Charlotte nisu bili pretjerano raspoloženi, no Kate Middleton ipak nije mogla sakriti ponos

29.03.2022 u 17:23

Bionic
Reading

Nakon povratka s kraljevske turneje Karibima, Kate Middleton i princ William jedva su čekali da im u zagrljaj padne njihovo troje djece. Zajednički vikend brzo je prošao, a nove obaveze već su stigle. Na misu zadušnicu za princa Philipa u Westminsterskoj opatiji stigli su s Georgeom i Charlotte, kojima se na licima vidjelo nezadovoljstvo time što ih svi gledaju

Čvrsto držeći za ruku princezu Charlotte i nježno ju gledajući s osmijehom, Kate Middleton je u pratnji princa Williama, koji je pak za ruku držao princa Georgea, stigla na misu zadušnicu za princa Philipa u Westminsterskoj opatiji.

Za potpunu sreću nedostajao je najmlađi, princ Louis, koji je očito ostao s dadiljom kod kuće. Na licima Georgea i Charlotte bilo je jasno vidljivo nezadovoljstvo, vjerojatno zbog okupljenog mnoštva i brojnih fotografa koji su ih pratili u stopu.

  • +8
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Mischa Schoemaker / AFP / Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea za ovu je prigodu odjenula točkastu haljinu Alessandre Rich, koja joj je pristajala kao salivena, dok je na glavu stavila crni šešir s bijelim detaljem. Princ William je, baš kao i njegov stariji sin, osmogodišnji George, odabrao tamnoplavo odijelo s bijelom košuljom i kravatom na bijele točkice.

Modno im se prilagodila i šestogodišnja Charlotte u kaputu haljini u tamnoplavoj boji s identičnom vrpcom u kosi.