sretna i zaljubljena

Kate Hudson ponosno pokazala novog izabranika

11.05.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Glumica Kate Hudson na premijeru filma 'Snatched' povela je svog novog dečka, glazbenika Dannyja Fujikawa. Sve su oči tu večer bile uprte u novi par koji nije krio svoju zaljubljenost

Na ovotjednoj premijeri filma 'Snatched' glumica Kate Hudson crvenim se tepihom ponosno prošetala u društvu svog novog izabranika. Danny Fujikawa i 38-godišnja glumica pokazali su svima koliko su zaljubljeni u kazalištu Regency Village u Los Angelesu, u kojem su se pojavili modno usklađeni. 

Danny je odjenuo klasično tamnoplavo odijelo, s neobičnim uzorkom kravate koji je idealno pristajao uz njezine hlače Michaela Korsa sa srebrnim detaljima, koje je upotpunila crnom bluzom.

Nasmiješeni su pozirali pred mnoštvom fotoreportera, a u jednom trenutku čak su se i poljubili.

Par je prvi put viđen skupa u javnosti u ožujku, kada su ih kamere snimile u Los Angelesu kako zajedno objeduju u jednom od tamošnjih restorana. Kate i 30-godišnji gitarist propalog benda Chief, danas osnivač Lightwave Recordsa, znaju se dug niz godina, a prijateljstvo je prije nekoliko mjeseci preraslo u nešto mnogo više. 

Glumica iza sebe ima propali brak s glazbenikom Chrisom Robinsonom, s kojim je bila šest godina te imaju 13-godišnjeg sina Rydera, a sada ne krije da je ponovno sretno zaljubljena. 

Goldie Hawn i Kurt Russell, roditelji glumice Kate Hudson, pojavili su se također na spomenutoj premijeri jer Goldie igra jednu od glavnih uloga u filmu. 

Za novog izabranika svoje kćeri imali su samo riječi hvale. 'On je dobar dečko, sviđa mi se. Uvijek sam odobravao njezine odabire jer bi uvijek dovodila samo dobre momke', rekao je Kurt dok je majka dodala kako je Danny odličan i vrlo poseban.

Iako je svima pokazala da je vrlo sretna i zaljubljena, Kate Hudson još uvijek nije komentirala svoju novu vezu.