DISKO KRALJICA

Svi su gledali u Kate Hudson i njezinu kreaciju

22.10.2016 u 16:44

Bionic
Reading

Stigavši na dodjelu počasnih nagrada LGBT zajednice na Beverly Hillsu, holivudska glumica sve je oduševila svojom smjelom kombinacijom, za koju je zaslužna njezina stilistica Sophie Lopez

Pojavivši se na dodjeli GLSEN počasnih nagrada (Gay, Lesbian and Straight Education Network), održanoj sinoć na BeverlyHillsu, KateHudson ostavila je bez teksta sve uzvanike. Lijepa 37-godišnja Oskarovka odjenula je svjetlucavi kombinezon s dubokim prorezom na grudima, s potpisom Temperley London, koji se nalazi u kolekciji proljeće-ljeto 2017/2018.

Uz takav kombinezon, sve ostalo bi bilo previše, stoga je njezina stilistica Sophie Lopez odlučila da Kate Hudson obuče salonke boje kože i u rukama ima neobičnu, bijelu clutch torbicu. Kosu je imala lagano nakovrčanu i raskuštranu, uz prigodni bakrenasti make-up. Neobična choker ogrlica spuštala se između grudi, gdje je bio veliki prorez.


Lijepa Kate Hudson zablistala je u pravom smislu riječi


Kate Hudson u ruci je držala neobičnu clutch torbicu

Lijepa glumica dobila je nagradu LGBT zajednice za svoj angažman i poštivanje prava ljudi koji pripadaju toj zajednici. 'Divim se LGBT zajednici na njihovoj hrabrosti', rekla je Kate na preuzimanju ove nagrade.