U PROZRAČNOJ HALJINI

Kate Hudson oduševila izgledom na crvenom tepihu

06.03.2016 u 18:53

Bionic
Reading

Poznata po nepostojanju sramežljivosti kad je u pitanju odabir hajine za crveni tepih, Kate Hudson se i ovoga puta pobrinula da sve oči budu na njoj zahvaljujući haljini izražajnog dekoltea u kojoj se pojavila na londonskoj premijeri svog novog filma

Za potrebe londonske promocije animiranog filma 'Kung Fu Panda 3', Kate se pojavila u zanimljivoj haljini dubokog V-izreza i golih leđa.

Lepršava, plisirana haljina u svijetlorozoj boji i s naglašenim gornjim dijelom, izgledom podsjeća na haljine iz zlatnog doba Hollywooda s dodatkom modernih elemenata. Staroholivudsku tematiku haljine Kate je nastavila njegovati i po pitanju frizure, odlučivši se za valovitu bob frizuru i make-up u znaku ruža boje burgundca.

Unatoč svježijem vremenu, Kate se nije bojala pokazati kožu zahvaljujući poluotvorenom kroju haljine. Osim poprsja i leđa, haljina je također naglasila i njezin vitak struk. Kad je riječ o modnim dodacima, Kate je ovoga puta u fokus stavila haljinu, birajući minimalistički nakit i malu clutch torbicu u rozoj boji.

U najnovijem nastavku animiranog hita 'Kung Fu Panda' Kate Hudson posuđuje glas liku Mei Mei, a film se u kinima očekuje polovicom ožujka.