TREĆI PUT MAMA

Karolina Kurkova dobila žensko pojačanje: 'Stigla je Luna Grace, naš mali anđeo'

10.05.2021 u 18:17

Bionic
Reading

Češki supermodel Karolina Kurkova pohvalila se na Majčin dan dolaskom prinove, kćerkice Lune Grace, koja je njezino treće dijete u braku s glumcem Archiejem Druryjem

'Dobrodošla Luna Grace, naš mali anđele, rođena na ružičasti supermjesec. Tako smo zaljubljeni', našisala je 37-godišnja manekenka na Instagramu i objavu ukrasila emotikonima anđela, srca i hashtagom #majčindan.

Kurnikova je objavila fotografiju bebe u robici s anđeoskim krilima, koja dodiruju ruke jednog od starije braće, 5-godišnjeg Noaha Leeja ili 11-godišnjeg Tobina Jacka.

Manekenka je na fotografijama objavljenim na Instagram Storyju otkrila da je rodila u vlastitom domu.

'Noć u kojoj je došla je bila tako posebna... Prva djevojčica, Luna Grace, rođena na ružičasti supermjesec. Energija koja ju je donijela na svijet bila je tako značajna. Nikad neću zaboraviti ove trenutke. Dječaci su oduševljeni i ne mogu se zasititi bebe. Njezin dolazak čini ovaj Majčin dan tako posebnim. Vrlo je sretna što ima ove dječake, svoje zaštitnike', napisala je Kurnikova na Instagram Storyju.

  • +7
Karolina Kurkova Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

U ožujku je manekenka podijelila i svoje iskustvo s covidom tijekom trudnoće.

'Saznanje da sam u trudnoći dobila covid isprva me iznerviralo, jer nisam znala za nikoga tko ga je dobio u trudnoći', rekla je Kurkova i objasnila kako su se odlučilli testirati iako nisu imali simptome.

Liječnik ih je nazvao sutradan i povrdio pozitivne rezultate testa.

'Prve sam noći bila malo uplašena, ali onda sam potpuno ušla u mod rada mame medvjedice. Morala sam ostati vitalna za sve njih', rekla je manekenka koja je sa suprugom i dva sina bila u stanu u karanteni bez ičije pomoći.

'Svaki dan sam čistila, kuhala, usisavala i pripremala svježe sokove pune vitamina C i D kako bisko ojačali imunitet, sve dok sam i sama bolovola od covida', otkrila je Kurnikova.